Spelning!
Onsdag 1/12 -10
Kl. 18:30
Hagateatern


Hagateatern ligger rakt över vägen från skolan, så det är lätt att hitta :) Spelningen börjar med ettorna, och fortsätter med mig och de andra tvåorna. Efter det spelar treorna, men det behöver ni inte stanna till om ni inte känner för det :)

Kommer någon? ^_^

xoxo

Snooowie

 

 

Altough we might look happy in the picture, don't let our smiles fool you... :3

Chaiiiiii


Imorse när jag gjorde min redan omtalade frukost, så såg jag ett paket chai-té på bänken. "Den brukar inte stå där" tänkte jag och satte genast på vattenkokaren. Sedan gick jag och värmde mjölk i mikron. Nu kanske ni som känner mig undrar varför; eftersom jag inte gillar té. Jag var såklart nyfiken på om jag kunde få det att smaka ungefär som en chai-latte. (Inte det enklaste när man har en mjölk-skummare som strejkar och endast funkar när min syster håller den...) Men jag har fått i mig två stora baljor med chai-té idag. Det smakar inte riktigt samma, men jag var bra nära på sista koppen. Skulle nog bara låtit det dra lite längre.

Nöjd är jag i alla fall, för nu behöver jag inte dricka upp pengarna i plånboken utan kan istället lägga dom på vettigare saker. Såsom kläder... filmer.... ett objektiv? :)

Här sitter jag och tror att det är en timma senare än vad det är :O Inte ok.

Hur som helst har jag lyckats slösa upp en dag på inte mycket vettigt alls... Och jag har helt glömt bort att lägga upp fler bilder från Karlstad. I övrigt tycker jag dock att bilduppdateringen för en gångs skull varit mycket duktig. Till skillnad från andra gånger FikaFamily medlemmar ses, då man (jag alltså) brukar komma på tanken att lägga upp bilderna när det nästan är för sent xD

Jag tänkte ju lägga upp en bildbomb från höstlovet när E hälsade på Göteborg, men de bilderna (animationerna) fungerade inte riktigt, och så har jag inte riktigt orkat sätta mig och fixa dem. Men jag ska!

Nu ska jag spendera min nyvunne timme med att läsa lite och sedan soova ^^* Imorgon har jag sovmorgon ♥

Den här bilden har jag helt fräckt gjort till en länk, till min blogg, för där finns denna bilden (med annan redigering). Dessutom har jag bytt design där idag ^^*


Amazing horse

Imorse när jag gjorde frukost så drog jag till med ett "eeeew, that's dirty!" vilket ledde till att min syster började sjunga "... sweet lemonade, oooh, sweet lemonade." Ni kan tänka er att jag tappade hakan. Wtf-moment.

Var därför tvungen att lyssna på låten idag, igen.

 

Metal-Cover:

 

Update: Hahaha, såg först nu den extremt charmerande stillbilden på första videon. Där lyckades de verkligen!

Nen'i'Karlstad

Jag kan ju inte säga att jag var särskilt flitig med kameran i helgen. Jag tog 3 bilder, sedan var resterande bilder i kameran tagna av Yuki; med mig som motiv. Men kände ändå ett behov av att låta er se dessa fantastiska foton!

The worlds most charming pictures.


Karlstad: Freenys POV


On the way there


Elin doin' da dishes & Yuki talkin' to Nenne


Dancing? Posessed by demons? Both?


The last breakfast

__
Nu har jag precis kommit hem, och här är de bästa bilderna jag fick :) Jag filmade mest, så dessa kanske inte verkar lika sammanhängande som Yukis. But I think they're mighty fine anways ^_^

From E we go!

Nu sitter vi på tåget på väg hem från E efter en awesome helg ^^* Tiden går fort när man har roligt. Nu sitter vi här med smått ledsna miner och hoppas att vi kommer att få träffa vår älskade E snart igen ♥

Fler bilder kommer senare :)


To E We Go! #2

Ja... Vad sammanfattar denna dag i Karlstad? Vi har gjort ingenting <3 Vi har spenderat större del av dagen i soffan och tittat på NYC prep (eller vad det nu heter...) och Underdog ^^*

Efter ett tag tog vi oss ner till affären och fyllde på godis och julmust-förråden. Och nu väntar vi på att maten vi duktigt lagat ska bli varm ocm ätbar ^^*

To be continued...

Guess who's back?

jag skriver

Because I'm back, I'm back,
you know it, uh!

[Melodi: Bad]

I torsdags var jag på läkarbesök, it pretty much sucked. HATAR sjukhus(vårdcentraler räknas) och hatar läkare. Gillar inte hur de ställer en massa onödiga frågor, känns som ett jäkla korsförhör liksom. Tyckte att ca 90% av alla frågor var orelevanta och hade ingenting med saken att göra. "Trivs du i skolan? Har du vänner? Hur ser dina betyg ut? Har du hög frånvaro?" MEN JA DET HAR JAG, därför jag är här, pucko! Hade jag lust att snäsa åt honom, men det gjorde jag såklart inte.

Och visst älskar man när läkaren skall lyssna på hjärtat och lungorna "lyft bhn liiite bara" och klämma omkring på magen för att känna så att allt är som det ska. Men jag är van, dom vet ju vad dom gör. Allting lät fint i alla fall, har fortfarande "lite riskfyllt lågt blodtryck, men det är ingen fara".

"Hur länge pågår dina menstrautioner?" ...... Oh yay. En man är det dessutom.

Sen tog dom 3 rör blod, och jag har haft ont i armen sen dess, man kan få det tydligen - inte onormalt alls. Hatar nålar. Ahhhh.

hannah hale 2010

Ska dit igen den 9e tror jag det var, för resultaten.


To E We Go!

Excited Yuki Before going to train

Freeny and Ne waitin' in the cold. They still manqage to be happi happi though :D

Blurry Freeny and Nenne couldn't stay still cuz they're so happi.

To be continued...


Om allt och ingenting

Gårdagen spenderades delvis på stan, i jakt på julklappar och liknande nödvändigheter. Inne på Clas Ohlsson, när mamma snurrade runt bland trädgårdsverktygen, tyckte jag dock det var mycket intressantare att titta på fågelmatare. Ni vet, inte fågelholkar, utan de man lägger mat i.

Hittade en snygg sak i svart metall som man kan lägga de färdiga talgbollarna i, vilket är ungefär en oändlighet enklare än de som man behöver lägga lösa frön i. Så den inhandlades, med alla hungriga småfåglar i åtanke, så nu hänger den utanför mitt fönster (egentligen på mitt fönster, skruvade upp den i fönsterkarmen med en matchande hållare).

Således spenderades morgonen med mycket tyst spionage på små, fluffiga fåglar. De är så söta där de sitter <3

Jag hade för den delen en talgboll upphängd innan också, i den där, eh.. fönster-spärr-saken man sätter fast fönster med när de är nästan helt öppna. Den där pinniga saken i metall. Men det såg så svårt ut för fågelstackarna att äta från den.

Så nu är mitt fönsterbleck täckt med nedfallna frön och små, små fotavtryck. Samma med marken nedanför fönstred, snön är helt upptrampad av små fågelfötter. Precis under mitt fönster.
Jag känner mig faktiskt ganska uppskattad av de små fluffbollarna.

Skall försöka smita runt huset och ta en bild, men jag har bara min medelmåttiga kompaktkamera och dessutom kommer det ha hunnit mörkna tills jag kommer hem vid sex-sju-tiden. Långa skoldagar suger, och jag måste ta en vända inom stan igen och köpa presenter åt mami.
Så det kanske kommer om någon dag, ifall jag kan få en acceptabel bild på det hela.

Nu skall jag hoppa i duschen och be till shopping-gudarna att saken jag vill köpa till mamma finns i affären. Orkar inte beställa från nätet, onödiga fraktkostnader och man vet aldrig när sakerna kommer fram...

Darkly Dreaming Dexter

Titta vad som trillade ner i brevlådan idag (tillsammans med en mycket välkommen lönespec.) :D
DEXTER! jag har längtat efter att se denna serie sen jag började läsa boken. Och eftersom jag läste ut boken igårkväll så kom serien perfekt tajmat!


Red Riding Hood


Äta bör man

Man blir lika glad varje gång man inser att man slipper trotsa väder och vind för att ta sig bort till bamba. Den inte alltid så spännande maten där kan inte tävla mot skolcaféets baguetter och, nu det senaste, även sallader. Visst håller man sig inte mätt lika länge som på "vanlig mat". Men det är ju gott ^^*

Stol av baguetter. Bild stulen från google ^^*


22112112

Tyckte det såg lite stört ut när jag tittade på klockan nyss...


 


Bara Ben av Bengt Brunte Bondeblad

Yawesomeness! ^^*


(parantes)

Jag vet ingen som egentligen är rätt skabbig men ändå så sjukt jäkla het som Tommy Lee. Notera att han är 48 (!) år. Ehee...


BfmV 19/11

Gårdagen alltså.

Var ärligt talat lite halvtaggad innan konserten, men samtidigt förväntansfull.

Börjar med att Funeral for a Friend kör Roses for the dead (<3) en av 2 låtar jag hört innan bland de låtar de körde, resten av låtarna är från kommande skivan, vilket var lite halvkul... Publiken var lite otaggad under Funeral for a Friend, men jävlar vad det drog igång när Bullet for my Valentine klev på scenen! (Escape the Fate hade tydligen droppat turnén :( ... )

BfmV drog igång med Your Betrayal från senaste albumet, men de körde fler gamla låtar än nya! Bland annat Tears don't fall och Scream aim fire; LYCKA!

En skallning, allmänt galet hoppande och skrikande och flertalet ofrivilliga moshpitar senare är det en lycklig Jennifer som kliver ut i snön utanför Lisebergshallen.


Bilderna som följer är elakt och ondskefullt snodda från SANDRA.

Sandra och jag innan konserten.

Matt Tucker

Michael Paget

 

Tack Sandra för en awesome kväll :) trots att vi inte såg skymten av varandra, haha.


quickie.

Äntligen dags att nana efter en krävande dag.

Vi gick och lade oss alldeles försent igår (typ 3- halv 4...Mario Party på 64 rankas högre än sömn!). Idag var det fotografering i studion som gällde. Smått stressad på slutet eftersom jag behövde åka hem en stund innan det var dags att dra in till Ggb igen. Det var nämligen ÄNTLIGEN dags att se Bullet for my Valentine <3

Uppdaterar lite utförligare imorgon :)

Secret Santa's back!

Jag tycker verkligen att vi skall ha secret santas i år igen!
Och ja, det är ju ett tag kvar till jul, men själv hatar jag att behöva springa igenom stan i sista sekunden och försöka hitta något som duger, och jag tror inte jag är den enda med de åsikterna.

Så, reglerna för i år!
- De som vill vara med får allra helst bestämma sig innan måndag, för jag hade tänkt ta med en burk/ask/whatever med namnlappar så alla kan dra vem de skall ge present till. Jag träffar ju Freeny på textkommunikationen, och resten på engelskan.
Det är alltså viktigt att komma på måndag, är du sjuk eller så kan det skjutas upp tills tisdag thu.

- Om du vill vara med bestämmer du nu! Annars kommer alla behöva dra om, och har man redan köpt present kanske man sitter där med någonting som inte passar längre.

- Jag tycker att man får lägga tillbaka namnet om man får samma som förra året - för lite mer variation! Vad tycker ni?

- Presenterna ska kosta runt en femtiolapp, för det är trots allt tanken som räknas och ingen har särskilt mycket pengar runt jul. Man får givetvis köpa dyrare, men förvänta er liksom inget dyrare tillbaka då.

- Alla presenter måste vara inköpta tills den 20 december, vi slutar den 22 december.

- Alla måste skriva en lista med tre saker ni gillar, och tre saker ni ogillar. Jag vet i alla fall att jag tycker det är hjälpsamt, och tanken är ju att man inte skall veta vem man får presenten av, så man kan inte riktigt fråga vad någon vill ha.

- Och slutligen, alla som vill vara med får lägga in er egen gillar/ogillar-lista i det här inlägget.
Kom ihåg att skriva vem listan tillhör bara.
____________________________________________________
Fi gillar;
Uppdateras senare ~

Fi ogillar;
- Ätbara saker
- Prydnadssaker utan användningsområde
Uppdateras senare ~


E KOM PÅ VÄRLDENS VACKRASTE ORD.

Skriver E?Världens absolut finaste ord är "Vi". Jag har fått en uppenbarelse, och det ordet används alldeles för sällan.
Vi är alla människor. VI! :D

KALAS

Skriver E?INBJUDAN

NI ÄR HÄRMED INBJUDNA PÅ KALAS HOS MIG NÄSTA HELG <3
:D
Fast, ni får vara berädda på att kanske behöva ta med lite saker... höhö...

Längtar tills nästa helg :)Hej Screamsigns!

Idag har jag varit på handledarutbildning, och usch vad långtråkigt det blev. Jag underhöll migsjälv bäst jag kunde med att klottra på ett papper, men mesta delen avled jag nästan av tristess.
Det var dock kul att sätta på sig "1.0 promille-glasögonen" och försöka gå en rak linje och sedan runt ett hörne i slutet av lektionen. Det var inte lätt, alltså ^_^
Men nu ska jag sätta upp ett mål för mig själv att nu jävlar ska jag börja gå på trafiklektionerna. For realz this time :).

Förresten saknar jag you guyz! Det var så jävla längesen vi gjorde något allihop nu :/ Men....! Nästa helg blir det Karlstad, bitchez ;)xoxo!

Reklam

Sandra klagade på att vi inte gjorde nog med reklam för våra egna bloggar (fastän de finns bland länkarna till vänster) :P

Så detta är definitivt inte mitt fel xD

Tryck på bilden för att komma till min awesome blogg ^^*


Finally!

Ikväll är det äntligen dags att se på HP7 pt 1! :)


Maoma?


Den här extremt fina stickningen fann jag och Yuki på ett träd utanför statsbiblioteket.

"Det är vi som bestämmer"


Stopmotion III

Jag fick en lätt utskällning för att jag inte lagt upp den bästa stopmotionfilmen av dem alla! Noodle Wars av SwedishLegsCrew. Som Chibi för övrigt vart med och gjort ^^*

Nu har jag rättat till mitt grova misstag. Here it is ^^* :


Banana-computah

Efter att varje dag ha irriterats av de små bananflugorna som envisas med att flyga pretty much in my face varje kväll när jag ligger i sängen med datorn i knät har jag nu kommit fram till den enastående teorin om att det bor en koloni bananflugor inuti min dator.
Är detta möjligt kanske en del av er undrar? Det undrar jag också! Men med tanke på att det inte bara är en fluga varje kväll utan det är flera (men aldrig mer än en i taget), och jag fort som fan tar död på varje bananis jag ser så är jag övertygad om att de måste ha sin bas någonstans runt min huvudända. De är redo att irritera skiten ur mig närhelt det krävs, och helst när det är som mest störande. Typ när jag ska se på en serie och helt plötsligt sitter det en svart fläck på skärmen... som dessutom gärna vandrar runt litegrann.
Det är dessutom oerhört uppskattat när bananflugan cirkulerar runt ansiktet. Det är väl bra att träna på att hålla andan ett tag?
Kan ju säga att jag iallafall inte har lust att andas in en bananfluga i näsan!

Stopmotion II

Som utlovat ska jag nu lägga upp den andra av mina stopmotion-video-favoriter. Den är ganska lång och ganska knäpp men definitivt värd att se på för den är jättesöt! ^^*

 


Kolla in flera videos från Kirstenlepore som gjort videon ovan :)


Stopmotion

Nu snubblade jag över den här videon igen, på veckans blogg för att vara mer precis. Och Näni säger att hon inte har sett den! :O Den som är så bra! Älskar låten dessutom. Dra upp volymen lite ;) 

Har förresten en till stopmotion-video-favorit som jag tänkte försöka leta upp senare ikväll :) Hoppas jag hittar den så jag kan lägga upp den med ^^*


how to perfectly enjoy a cup of chai-latte ♥

Idag fick jag chockerande nog reda på att Nenne vid ett tidigare tillfälle inte ätit lite av skummet på toppen av sin chai-latte innan hon började dricka på den :O

Detta blev för mycket. Så jag bestämde mig för att helt enkelt göra en tutorial om hur man gör det rätt. För att undvika framtida orättvisa behandligar mot den underbara drycken.

Step 1 - Sniff it
Lukta på den och ta in den juliga underbara doften och känn hur du slappnar av. Detta är aromaterapi at it's best.

Step 2 - Have a taste

Smaka en... eller fyra skedar av skummet på toppen. Känn smaken av kanel. Föreställ dig hur god själva drycken är. Men ät inte allt. Skummet på toppen hjälper drycken att bevara sin awesomeness i koppen/muggen samt med att se söt ut ^^*

Step 3 - Sip it
Nu är det dags för själva provsmakandet. Ta din tid. Vänta tills du är redo. Sedan smakar du försiktigt på den varma drycken av koncentrerad himmel och känn hur du blir lycklig.

Step 4 - Enjoy it
Nu fortsätter du att avnjuta drycken i önskad hastighet (det är dock rekommenderat att dricka långsamt för att njuta av varenda droppe, se till att du inte låter det bli för kallt bara).

Duktigt! Efter att ha klarat alla stegen får du ett mentalt diplom för ger dig behörighet att nu ge dig ut på egen hand och smaka på lyckans dryck. Kom dock ihåg att du är nybörjare. Ta det lungt. Ta dig inte latte över huvudet nu :P

Steg-för-steg bilder ^^*

Näni's givin' it her best shot :D

Alla bilder, utom de två på Näni (duh), är tagna av just Näni. Though I took care of the redigering.

back to humanDenna bild är tagen idag, vilket ju betyder att i alla fall Ne är människa igen :O Och det är faktiskt jag också :D En av Zombie-forskarna jag tog kontakt med ringde och sade att botemedlet till zombie-ism i själva verket var både smaskigt och lättillgängligt. Vilket kanske förklarar varför det inte springer runt så många zombies på gatorna nuförtiden.

 

Vi stack iväg och provade botemedlet som visade sig vara koncentrerad jul, himmel och lycka: Chai-latte ♥ Vi klagade inte och surplade genast i oss varsin kopp ^^*

 

"So heavenly it scares away the deadness!"

Näni


Textkommunikationsinlägg #4Har återigen textkommunikation. Den här gången är Fi här! :) Men Hannah är spårlöst borta, så jag gissar på att hon är hemma och sjuk. Idag har jag faktiskt ingen bra anledning till att blogga istället för skriva om HIV/AIDS, vilket är vår uppgift för närvarande. Men jag är fortfarande lite slö, och jag jag vill helt enkelt bara åka hem :/. Efter lektionen ska jag hem till Emily och se Avatar.

Anywayz, nu slutar vi! :) Hej då!

xoxo

what a day

Inget nytt att uppdatera direkt... Det kännz zom om jag återfick lite av min mänzklighet idag. Har förzökt kontakta olika forzkare angående ett botemedel... Men hallå? Zombieforzkare? Hur vet man vilka zom är zeriöza?

Åkte i alla fall och hälzade på min far idag på hanz dag. Hade till och med fixat kärlekzmumz till honom. Men zå direkt han zåg (eller jag borde kanzke zkriva kände lukten av) mig zvimmade han... Jag putte in honom innanför dörren, lämnade kakan och låzte om honom.

Jag lyckadez att inte äta honom i alla fall. zå idag är jag ztolt över mig zjälv.

Nu zka jag gå och ze om min zomewhat återfunna mänsklighet gör zå att jag kan få zova lite... Jag zaknar att zova. En pauz från kaozet är vad jag behöver.

Förhoppningzviz god natt.

Nattblogg #2Jag har haft en mysig helg :) Igår åkte jag, mamma och Örjan runt på olika julmarknader och även vanliga affärer. Jag hittade en nice vinterjacka som för en gångs skull uppfyller sitt syfte: att hålla mig varm och torr under vintern. Det är lätt att ignorera detta faktum när man står inomhus i en affär och försöker hitta en jacka som sitter bra på en :P Så jag är glad!

Idag var jag hemma hos Emily och Sebbe hela dagen. Först för att pappa och Marianne kom över och firade Sebbe (och pappa, det är ju fars dag!) och en stund efter att de hade gått kom mamma, Örjan och mormor för att fira Sebbe ytterligare ^_^ There's lotsa lotsa looove for Sebbi in our family! :) Vi spelade Wii, såg på bröllopsfilmen och avslutade dagen med att spela Talisman. Riktigt kul faktiskt!Jag har tyvärr blivit förkyld, så jag hoppas att det går över snart...

Sorry för den tråkiga bloggen, men jag har inte bloggat på ett tag (det här inlägget är väl beviset på varför).

Kram på er!

give me a hand with a few thingz, will ya?

Life az a zombie might zeem like a carefree one... But I have thingz that trouble me a lot right now.

  1. I think I might have killed my brother
  2. Mom and her boyfriend ran away (what if they contact police?)
  3. I think my hand iz falling of
About number three on the lizt... I think it'z rotting at extra zpeed for zome reazon...? Thiz iz a picture I took yezterday... Let me juzt tell you, it lookz worze today.For now I have put bandage on it. I hope it keepz it on.

Btw, don't you juzt love my glittery wintery nail polizh? I did when I put it on. But pozitive feelingz zlowly fade to dizappear...

Now I have a whole night to zpend on doing... nothing? Maybe I'll go out for dinner.

Eco

Det har vart lite kass uppdatering det senaste dygnet (läs: ingen), och egentligen har jag väl inget intressant att skriva för tillfället heller. Ville bara inte att bloggen skulle eka så tomt som dedn gör för tillfället!

Hörs imorgon!

doez zombies zleep?

Does zombiez zleep? That'z what I have azked myzelf all night, lying in my bed, juzt mizzing thoze times I took zleep for granted... I don't even think wordz like "cozy" anymore. Nothing iz cute or fluffy. It'z either "looks tazty" or "oh, booring"...

Maybe we juzt don't zleep az much az humanz. I'll ztick to that hope for now ^^*

Adjuzting to the Zombie diet

Nu när jag är en Zombie, är det lättare att hitta mat. Vizzt funkar vanlig männizkomat när jag bara vill tyzta min vrålande mage en ztund, men inget zlår levande, rått.

Godazt är männizkor, men idag tänkte jag prova något nytt. Zå jag knaprade i mig ett par duvor. Och de zmakade helt ok för att vara ärlig...


Min lunch

Men de var zmå, och inte helt mättande. Zå nu går jag en promenad för att leta upp middag.

Ehm... att hålla er zjälva och de ni tycker om inomhuz en ztund är en bra idé...

W.I.P
Möt Zture. Min vän.

 

He iz very zenzitive! Do not call him alien or he'll come after you....


I'm a creep...

 

 

HUMOR! Hittade dezza bilder på en tumblr-zida.

 

 

 

 

 


Zori mom

Mom mom juzt told me to clean my room. But I don't really feel like doing that until tomorrow... Zo I ate her eyez. Now zhe won't zee the mezz.

Thiz feelz kinda horrible of me to write... but they zure were tazty.


Härdzmälta


"Becauze my brain iz melting, I cannot think of zomething random'n'funneh to pozt. Pleaze come back tomorrow! Thank you!"


But I'd rather zee that you ztay put. zomeone elze might have zomething interezting for ya!

Zombie Inc.


In Flames - Zombie Inc.


And now the weather

The weather report lookz promizing. Not only do I love znow, but the low temperatue will keep my body from rotting zo quickly...


Zombie-converzation

the two zombolierozGood newz people! We are alive!

Juzt... Maybe not in the zenze that you are uzed to...


hungahWe are hungry. And bored. Bad combo.

We get to eat in:

about 24 minutes and 1 second...

Unfortunately. We shall starve to death long before that. It was nice knowing you. Goodbye.


Friendzz

[I 'Vänner']

Monica: "Phoebe, do you think your favorite animal says a lot about you?"

Phoebe: "What, behind my back?"

//Freeny


På repeat.City and Colour - Sleeping Sickness

Propp

 

Yuki säger efter lunchen:

"Jag upplever att om man inte äter sig proppmätt så blir man inte propphungrig..."


Näni is blond

 

Elin (om Nenne): "Kolla så blond hon är!"

Yuki: "Ja, det är ju nästan så man ser hjärncellerna ploppa ut"


PUSS

Samboliv del 2.

- 2 blir 3

 

Här i Karlstad skiner solen, varje dag! Elin och Nenne har precis fått ett barn. Sambolivet togs till en helt ny nivå när Sandra kom till lilla Molkom.  <Energi och va glá det tyckte hon va bra.

 

Idag har samboparet slappat (surprise), lyssnat på musik, ätit pizza. De behövde lagra lite energi för de behövde ta sig in till Karlstad där Sandra rullade in.  <När dom vänta tog dom en o annan godsak på fjortisarnas högkvarter - Mc Donalds *DA DA DAA*.

 

Elin har precis hållt en snabbkurs i Yoga. Det är viktigt att tacka sig själv för att man tar sig tid att göra detta för sig själv! SARE-SATNAM-SARE-SATNAM-SARE-SATNAM-SARE-HARE-HARI-HARI-HARE-HARI-HARI-HARE-HARI-HARI-HARE.


weirdos

Louise: "Vi lyssnar på 50tals-musik och bär masker."

//Freeny


ljusblåa strumpor

Tänkte lägga upp en dagens insult som jag glömde lägga upp i fredags, men så har jag glömt det anteckningsblocket hemma, och har det inte i huvudet xD Vi hoppas att jag kommer ihåg att lägga in det ikväll istället ^^*

Sitter just nu i skolan och färdigställer den sista fotouppgiften innan jag är helt klar med allt.

Sedan ska jag på Harry Potter Maskerad. HP-tokiga Nelias 18årskalas :P

Byebye ^^*

SAMBOLIVET I MOLKOM.

Skriver E?Maten är klar!


E och Nen har gjort potatisgratäng!
Från oss alla,
till er alla,
En riktigt smaklig måltid! (:

E OCH NEN PROVAR PÅ SAMBOLIV

Skriver E?
E och Nen sitter och lyssnar på Kings of Leon varvat med Enter Shikari medans de väntar på att maten ska bli klar. De har ätit förätt bestående av Gott & Blandat och Daim.
Det tyckte dom var jätte gott.

Men oj oj, vad händer nu? Potatisen är brun, och löken blev sur. Vad har sambosarna gjort för fel?
Elin smakade på maten och hittade ett fel. Salt och peppar kan vara bra!

Dagen har spenderats delvis i soffan. Tv-tittande och slappande i all ära, men lite nytta har de faktiskt gjort. De har allt bakat tekakor och satt ihop byrån Malm från IKEA. Oj, va kul att det snart är jul. <:

Efter en tripp till Coop har de nu även bunkrat upp med godis och öl! Kvällen är räddad, eller...?

Den spännande fortsättningen följer.

Quote of the Day - The Simpsons


"In a way, I think we learned more from her than she did from us..."
"Yeah well, obviously, because we thought her nothing."

redigerar

Jag är en fruktansvärd människa som slarvar med uppdateringen >.<

Igår träffade jag Nenne och E!♥ Det var mycket trevligt att få träffa E efter en så lång tid. Jag saknat henne så mycket :( Inte för att det inte var lika trevligt att träffa Nenne också. Men eftersom jag träffar henne nästan varje dag blev det helt enkelt inte lika mycket av en WOW-känsla xD

Bildbomb från mötet utlovas i slutet av veckan senast!! Jag har jädrigt mycket för mig ett tag till, sen är jag där jag borde vara :)

Imorgon bär det av mot skolan för bildredigering och intervjuskrivande!!

Just nu ska jag fortsätta redigera! Förvånande nog har jag faktiskt situationen under kontroll. Med min lilla bärbara inne på reparation kanske jag t.o.m. lyckas gå och lägga mig i hyfsad tid :P

Ha det bra people!

Testing

Tänkte att jag skulle testa att skriva ett inlägg från mobilen ^^ har försökt innan men då kunde jag bara skriva i rubriksfältet och inte i själva textrutan. Men nu har jag fattat hur man ska göra! Imorgon bär det av mot Elin :) vet inte riktigt när dock... // nenne

Love at first sight.


 

 


Paranormal IssuesSitter med Louise bredvid mig och lyssnar på vår Killjoy-spellista på Spotify. Igår såg vi Paranormal Activity hos Emily och Sebbe.. heh. Det har inte varit en särskilt skön natt pga det XD Och idag ska vi se tvåan på bio. What have we gotten ourselves into??? Aja, det får gå.. :/

Sooo yeah. En liten update. :) Can't forget about you guys! Haha. Hoppas ni har kul idag med Elin!!

xoxo

smurf

Det ligger en sjuk jävla dimma över fjärås! Över kungsbacka också för den delen, fast där är den inte lika tjock...

Har idag först vaknat av mig själv, satte visst inte klockan som jag trodde... Som tur var vaknade jag så att jag hann med 10-bussen. Hade vart fail om jag försovit mig till utvecklingssamtalet, hehe... Sedan åkte jag hem för att ta fyra-bussen tillbaka in till kba. Tog 2 sprutor. Twinrix i vänsterarm och influensa-sprutan i höger. Ska bannemej inte bli sjuk innan jul! Sedan stressade jag därifrån till jobbet. Soft tid idag; typ 3 och en halv timme ^^ kom precis hem.

Imorogn bär det av till gbg för att träffa Elin och Yuki :D Any screamsign is welcome to join! Sofi kan få det svårt dock (eftersom hon befinner sig i Estland... ) and Freeny's got other company ^^ Hannah I have no clue xD men ändå :P

Mitt inlägg svämmar över av nyheter och viktig information, anteckna people!

Veckans Crush v.44Vecka 44: Quinn Allman (det var väl på tiden?!)Nattblogg #1Klockan är 02:00 (egentligen 03:00 eheh) och jag kan inte sova. Fast nu försöker jag inte, så jag vet inte om jag kan sova, men ja.
Sömn brukar inte vara en svårighet för mig, men jag antar att jag är för excited för att kunna sova. Louise kommer ju imorgon... Haha, jag försöker att inte tänka på det så att jag kan sova någon jävla gång! Men vi har faktiskt inte setts sen Paris, vilket var ca 5 månader sen. Så jag är glad, okej? ^_^ Fast jag är inte så glad över att inte kunna sova.

Förresten gjorde jag en dum grej förut. Jag hade målat naglarna, och använde tops med nagelborttagningsmedel för att ta bort ojämnheter osv från när jag failar, och hade alltså en liten burk som jag höll topset över när jag droppade medlet över det för att inte spilla på mitt bord. Sen när jag försökte sova stod burken fortfarande i mitt rum och luktade starkt, vilket inte direkt underlättade när jag försökte slappna av. Det var då jag gjorde den dumma grejen.....

Jag ställde mig upp, tog burken, höll den precis under näsan och drog in luft. Det är nog det närmaste kemikaliskt hög jag någonsin varit, hahahhaha. Jag stapplade ut i köket och ställde burken på diskbänken och stapplade tillbaka till mitt rum. Det kändes som om min näsa var rensad för alltid och att mitt huvud var helt tomt D:. När jag sedan gick och lade mig resulterade mitt dumma beslut att lukta på nagelborttagningsmedlet i att jag blev pigg!

Jag vet, jag har ett intressant liv med fula incidenter som ni bara måste läsa om :P Men vad annars ska jag göra för att bli trött? Jesus..

För att be om ursäkt för det här inlägget ber jag er lyssna på en riktigt bra låt, Leave Your Pretty To Me av Semi Precious Weapons. Believe me, it's worth it. :)

Freeny going crazy from sleepdeprivation.xo.


RSS 2.0