The guilty pleasure
asdfghjkl


...as promised:

hannah-hår makeover, before&after


?

Whats upp med Blogg.se's träningshysteri?

2012

2012.
Tvåtusentolv.
Är det inte både skrämmande och fantastiskt hur fort tiden går? Både ledsamt och skönt på samma gång. Jag skulle dock inte vilja påstå att jag "lägger 2011 bakom mig", snarare går jag vidare, accepterar att det inte var ett jättebra år, men det var nödvändigt för att jag skulle hamna här, där jag är idag.

2012 har redan börjat bra, och det ska bli ännu bättre. 2012 är ett år fyllt av glädje, skratt, roliga överraskningar, äventyr, kärlek, lycka och frihet.

Jag vill ska resa (med nån av er, kanske :D?), skriva mer, skapa mer och få utlopp för min kreativa sida, njuta mer av hur underbart livet och världen egentligen är. Må bättre, stanna upp och ta in roliga och storslagna ögonblick och spara dem i mitt minne.

2012 är ett sånt år man kommer sitta och tänka tillbaka på ".... 2007 var ett bra år, sedan 2012, också ett fantastiskt år..."

Eller vad känner ni? :)

Gott nytt år!Två veckor senare känner jag mig manad att välkomna det nya året på bloggen. Jag hade ett kul nyårsfirande med tre vänner (dock ingen av mina kära Screamsigns, what a bummer), men hur som helst njöt jag av det nya årets ankomst!


Eftersom jag är typ världens bästa fotograf lyckades jag verkligen fånga ögonblicket då fyrverkerierna satte igång.Ännu en gång visar jag prov på mina episka foto-skills.
Ulle, Karro, Louise et moi!

 

Jag stannade dock inte i dimman särskilt länge. Nykter och trött spenderade jag första veckan av året med att jobba, medan veckan därpå fortsatte med att umgås med vänner i form av Glee maraton och en övernattning hos the one and only Näniphär!

Nu har skolan börjat igen, har jag upptäckt att jag har ett väldigt... komplicerat förhållande till den där platsen man ska gå och lära sig saker på varje dag. Jag tycker om att vara där, men kan inte förmå mig till att göra mina uppgifter. Trots att jag vet att jag måste. Suck. Egentligen är det väl inte ett så intressant fenomen, men det som är konstigt med det hela är att jag knappt känner mig stressad. Jag har liksom ganska mycket att göra, numera bara ett halvår kvar att göra det.

2012 innebär en hel del förändringar i mitt liv. För det första kommer min mamma att föda ett barn (any day now), för det andra ska jag ta studenten (ångest), och för det tredje ska jag försöka komma in på ett bra universitet, som jag förhoppningsvis kommer börja på i höst (hmmm läskigt). För övrigt kan bara tiden utse vad 2012 kommer att innebära, men vad som än händer ska jag mer eller mindre dokumentera vad som sker här!

xo

Autocorrect


Sleepovers for grown-ups

Freeny, Yuki och Näni sover över hos Näni. Vi konstaterade att vi nu är 19-20 år och alltså numera har "mature sleepovers".. Well, Freeny konstaterade. Kneppis.
Freeny: "GET OFF MY LAWN!!"  - ♫ I see your truue colours shinin' throoough ♫
These are the faces that will haunt yo nightmares.
Just kiddin'! Squirrel!
Peace out.

A flash översvämning av färg

Alltså... HAHAHA! Jag tror jag måste översätta alla engelska facebook-statusar från och med nu!
Läste Enter Shikaris senaste uppdatering, och trodde att jag klickade på 'läs mer' men klickade tydligen på översätt. Resultatet?
Orginal:
"just occurred, while idly daydreaming;
Take To The Skies came out on manager bloke's birthday... Common Dreads came out on Rory's birthday... and now A Flash Flood Of Colour comes out on Rou's birthday.
not suggesting this in any way portend of anything significant. just the realisation that ES HQ is a dab hand at packing as much party into a Monday as possible every once in a while.
Carry on... nothing left to see here..."
Och den magnifika översättningen:
"bara inträffade vid passivt dagdrömmar;
Ta till The Skies kom ut på hanteraren bloke födelsedag... Gemensamma Dreads kom ut på Rorys födelsedag... och nu A Flash översvämning av färg kommer ut på Rous födelsedag.
föreslår detta inte på något sätt förebåda något betydande. bara insikten att ES HQ är en dab hand vid förpackning så mycket part i en måndag som möjligt varje gång på ett tag.
Bedriva... ingenting här till vänster för att se..."

Mina nya pluggar!

Cause they're awesome! :D

Tvåtusentolv.

Det är 2012! Jag har lite svårt att greppa det. Det är liksom ett halvår sedan vi tog studenten! ETT HALVÅR! Det känns som om det var förra månaden typ. Och ett helt år har gått sedan jag med min family var i Egypten. Och det känns verkligen inte som om det var ett år sedan. Tiden går så sjukt fort, och det känns som om jag inte hänger med.
:(
Dock var väl 2011 egentligen inte någon höjdare. Det finns vissa fina stunder som glimmar till, men överlag står det ju inte precis ut. När jag blir gammal kommer jag inte sitta "jaaa... 2011...det var ett bra år!" Och sen le finurligt och längta tillbaka. Därför får vi hoppas att 2012 blir ett sådant år! :D


RSS 2.0