~

minbild2

Två bilder ihopmojsade till en. Blev rätt nöjd faktiskt. Klicka så att den kommer upp i fullstorlek för bättre kvalité och mer detaljer. Vet inte vad den står för, kanske en blandning av att jag vill resa och mina drömmar. En tågräls i nedre hörnet och landskap med hus och skog uppe bland molnen haha. Var lite uttråkad och detta blev resultatet, är faktiskt riktigt nöjd :D.

Happifez

This is my face right now :P
Ne, men jag tänkte ta tillfället i akt att ge er en uppdatering. Jag har fått antagningsbesked från två av skolorna jag sökte till i höst. Jag kom in på de båda. Den ena låg i Hudiksvall och den andra i Nässjö. Gissa vilken Yuki väljer?

Så jag kommer att bo i Nässjö nästa år. Mycket närmre Göteborg så jag är hemma oftare! ^^* Wiie!

Jag har sökt två till skolor men tror ändå att jag skulle välja den i Nässjö om jag skulle komma in där med.

Om vi ska hålla oss till det glada temat så ska jag inte skriva om hur sorgset det är att lämna skolan jag går på nu, utan istället fokusera på hur snart jag kommer hem till Göteborg. Det är bara ett par veckor kvar nu och går allt som jag vill kommer jag hem i tid till Freenys student, symfoniorkesterspelning i slottskogen och starten på kursen i nybörjarjapanska jag hoppas få läsa i sommar.

Today, life is sweet.


Tiny Japanese Fast Food


Bananana ♫

Cuz it's Hana Banana's birthday today.

Targaryen?

Kollade igenom lite gamla bilder och hittade en från förra våren som jag vill visa för er, den är rätt slarvigt redigerad (framför allt håret, kolla bara!) men ja, anledningen till att jag ville visa den var för att jag fick lite Game of Thrones vibbar...


Eller vad säger ni, haha?RSS 2.0