hallucinera!


Pottermore
...

Yuki är flyttad på

Jaha, då var jag en Sala-bo. Jag var nog nästan den första som flyttade in, två dagar innan den officiella inflyttningstiden :P I fredags flyttade jag in mina alldeles för många saker i rummet och igår släppte mor och syster av mig på riktigt. Så en hel natt har jag bott själv ^^* MEn jag fick likförbannat inte sova hur länge jag ville, för tidigt på morgonen ringde mor min och tyckte det va en bra idé att väcka mig.

Det är fint här! Det är gammaldags hus och föntäner och grejer. Ett jättetrevligt bibliotek med trevliga böcker om t.ex. foto. Längtar liite tills jag får lov att låna dem.

Närmsta affär ligger 5,5 km bort. Sala centrum ligger nästan 2 mil bort om ryktena stämmer. Jag har hört allt från 8-11-20 :P jaja, det blir att cykla till affären, och ta bussen till centrum.

Jag har pratat med en del trevliga folk. Jag stortrivs samtidigt som jag är livrädd typ, fast på ett bra sätt ^^* Jag tror jag kommer trivas här. Det kommer lite bilder om ett tag, men hittills har jag fotat mest med den analoga.

Nu ska jag sova! Frukost klockan 7.30 imorgon :P

◕ ‿ ◕

Potterheads är helt sjukt duktiga på sånt här:

!! Obs. Innehåller scener ifrån sista filmen !!Kitty anticsOkej, såhär är det. Jag låg/satt i sängen med datorn i knäet när Jens hoppade upp i sängen bredvid mig och ville bli klappad. Till sist satte han sig rakt på rumpan när jag hade armen om honom, som en liten människa. Hahaha jag dog av skratt typ, var tvungen att ta en bild med camen...Man ser knappt, men han är FÖR SÖT :')

xo

-


Special message regarding the sleepover:


Me and my roomie are looking forward to seeing you tomorrow! :D
SLEEPOVERZ JAO!

xo!

London riots
Helt jävla sjukt. Vart är världen påväg?

"De våldsamma upploppen spred sig under natten mot tisdagen till nya delar av London. I bland annat Ealing, Camden, Notting Hill, Clapham och Colliers Wood rapporteras bilar ha satts i brand och skyltfönster ha slagits sönder."
De två översta är ifrån Tottenham.

Bilderna tagna från google.


This too shall pass


Picture time!Idag ska jag träffa mina kära Screamsigns; förhoppningsvis allihop! :)

Jag har en hel del bilder från tiden då vi alla gick i samma klass: ettan av gymnasiet, som jag äntligen tänkte dela med mig av :)

Let's take a stroll down memorylane, shall we?


^Hannah & Nenne 11/9 '08^


^Fi, Elin och Nenne 12/9 '08^


^Fi & Elin 16/9 '08 (attack i skolkorridoren hahah)^


^Eddie 30/9 '08 (RIP Eddie)^


^Freeny 7/10 '08^


^Fi, Elin och Nenne 6/11 '08^


^Fi, Elin och Nenne 6/11 '08^


^Freeny's amazing artwork *cough* 9/1 '09 (this might be the reason why my grades suffered that year..)^


^Yuki kom in i bilden!! :D 9/3 '09^


^Yuki, Elin & Hannah 4/4 '09^


^Nenne, Hannah, Yuki & Elin 5/4 '09^


^Everyone! (except Freeny) 25/4 '09^


^Freeny & Hannah 25/4 '09^


^Elin, Fi & Hannah 25/4 '09^


^Everyone! (except Freeny) 12/6 '09^

See ya in a couple hours :D Kram på er.

xo

One of my favorite HP movie moments


My boggart right now?
Random sms
Lyssna på den här låten när ni läser.. It makes more sense


Sommarinlägget yeeahhhJag hade tänkt redogöra lite över min sommar. Den här sommaren har varit väldigt annorlunda mot mina senaste tre, fyra somrar. Jag har nämligen inte gått på en enda festival, eller varit i Malmö. I och för sig så ska jag och Hannah dra oss ner till Malmöfestivalen den 22:a Augusti, men det räknas inte för då har jag redan börjat skolan igen (hahaha shoot me?)

Skolan börjar den 16:e, men det känns inte som om jag har haft sommarlov. Kanske för att jag har haft så lite att göra.. Hur som helst så ser jag fram emot att träffa HELA Fika Family (den här gången måste det vara alla, okej? Jag saknar Elin och Nenne och dessutom behöver vi en ny bild till vår header, haha..) i helgen, och dessutom kommer det bli en hel del bad den resterande delen av sommaren :3.


I'll be this sad if I don't get to see all of you again :(
Btw I've dyed my hair :3

xo

Cupcake workshop hemma hos Fi!

I söndags spenderade Freeny, Yuki och Hannah dagen hemma hos Fi för att fira henne och baka cupcakes!And there you have it! The cupcakes turned out delicious and afterwards they spent some quality time in Sofi's room, where two people got kicked in the head (or as Fi put it, "you fell on my foot!!") and Fi & Freeny got into a cool marshall arts kind of fight among other random activities. Awesome!


RSS 2.0