OJ! Två inlägg på en dag.

Angus säger hej och jag ser galen ut. Godnatt.

Frukost!

Nenne här!

Jag är medveten om att jag inte bloggat särskilt mycket det senaste. Mest för att jag inte har särskilt mycket att skriva om... Jobbar och slappar. Det senaste har jag slappat mer än jag jobbat.

I vilket fall! Nu har ju blogg-appen äntligen kommit. Yay!

Till Yuki: min frukost idag var en lök-och-svamp-omelett med soltorkade tomater :)

 


Hej

Yuki sitter just nu ute i sin korridor med en till av nattugglorna och försöker skriva på den här veckans responstext. Den ska handla om vad man är bra på, och därför skriver hon om en förvirrande drömvärld där en snubbe stänger in sin underbara fru Gabrielle för att experimentera på henne. För det är hon ju expert på.

Yuki, ankungen, som bara vill bli en ballerina när hon blir stor ->

Annars har hon skrivit om hur man lär sig flyga, hur man är arg, hur man är glad och hur ett gammalt trasigt hus ser ut. Andra saker hon är bäst i världen på. Nu ska hon skriva färdigt sin drömvärld så att hon kan ge den till sin dissikerande lärare som också heter Nenne. Skrivar-Nenne är inte blond. Han är en brunhårig medelålders man. Detta är förvirrande när Yuki pratar om lilla söta blonda Nenne. En del konstiga blickar utbyts tills Yuki förklarande påpekar att det är hennes Nenne hon pratar om. Den blonda.

Time for Ice-cream! ^^*

<-- Yuki, in need of Ice-cream.RSS 2.0