Sommar

Just nu är jag på hemskt sommrigt humör. Jag vill bada, grilla, ha picknick, och allt det där som hör sommaren till. Jag vill äta litervis med jordgubbar och minst lika mycket glass. Jag vill baka sommriga saker och sedan äta dem tillsammans med trevliga människor. Jag vill ut till klipporna och havet där mitt hår alltid blir sommarfint av den salta vinden. Jag vill sitta ute i ett partytält när det spöregnar och åskar och läsa i timmar till doften av regnigt gräs. Jag nästan längtar till sommarbenen som är solbrända och lite såriga av sommarens äventyr.

Och jag gillar inte ens sommar, egentligen :P Det är otroligt vad lite ledigt kan göra. Just nu känns det inte alls som att sommaren är jobbig för att pollen duktigt regnat bort de senaste dagarna, och den där sommarhettan som jag hatar kommer förmodligen först om ett par veckor.

De senaste somrarna har jag spenderat veckan efter midsommar i Frankrike, och så brukar det alltid vara varmt när jag kommer tillbaka, så den kanske är här redan nästa vecka?

Jag tänkte lägga upp en sommrig bild också... Let's just say that my computer is not cooperating :P

Freeny uppdaterar!Jag ska försöka att hålla bloggen vid liv den här sommaren. Även om sommaren 2011 inte är eller kommer att vara i närheten av lika exciting som den förra så måste jag väl ändå kunna klämma ur mig något att skriva här? Som till exempel hur kul det är att städa hela dagen och hur mycket jag ser fram emot att åka hem till min mormor ikväll och fira hennes födelsedag?
All jokes aside så har jag tekniskt sett inte sommarlov än. På onsdag ska jag åka till skolan och prata med min engelskalärare om en bok jag har läst och tömma mitt skåp. Jag har dessutom en uppgift att skriva i gymnastik för att lyckas pressa upp mitt betyg till ett VG.

Min sommar är just nu väldigt öppen för inbokningar. Just när vädret inte det roligaste, men det kommer att vända. Ska vi då ta en tur till Surte sjön med engångsgrillar och badkläder i ryggsäckarna för att ha en heldag av fun? + Övernattning hemma hos mig såklart :). När kan ni?
Kram på er!

Hjälp


DEATHLY HALLOWS TATTOO
DEATHLY HALLOWS TATTOO
DEATHLY HALLOWS TATTOO
DEATHLY HALLOWS TATTOO
DEATHLY HALLOWS TATTOO
DEATHLY HALLOWS TATTOO

Symbolen för Dödsrelikerna är den tatueringsidén som jag verkligen vet till 100% att jag bestämt mig för. Allra helst skulle jag vilja göra den i år. Det är bara ett liiitet problem som kvarstår: placeringen.
Armen eller ryggen är väl det jag funderar mest på, men kom gärna med förslag! Är väl ungefär samma storlek och tjocklek som på 2:a ryggbilden jag tänkt mig, om jag inte väljer att göra den på ett ställe där den skulle bli snyggare i mindre storlek.


I got hooked...

...as I suspected I would.
Game of Thrones.

Textkommunikationsinlägg #14Det här är ett av mina sista textkommunikationsinlägg... Ganska sorgligt, faktiskt. Jag som trodde att jag skulle komma över 20 inlägg! Jag skyller på Hannah, Sofi och Linnéa som har distraherat mig de senaste lektionerna (och att jag faktiskt varit tvungen att jobba, kanske? *host*). Idag är ingen av dem här, då två av dem har tagit studenten och en av dem är sjuk.

På tal om studenten så känns hela gårdagen som en dimma för mig. Jag kan bara föreställa mig hur den var för er, haha. När jag vaknade imorse kändes det som om det var en vecka sen jag såg er på utspringet och senare på kvällen sitta och snacka på studentfesten. (Lägligt, hör precis ett flak åka utanför klassrummet.. FML). Hur som helst är jag inte för deppig över att jag stannar i skolan ännu ett år, tvärtom. Studenten skrämmer mig mer just nu än lockar. Till och med skolavslutningen skrämmer mig, vilket borde säga något, haha. Jag skrev upp mina resterande läxor och prov innan den här lektionen och de var fler än jag hade trott. Jag blir bara stressad av att det snart är sommarlov D:.

Men jag vet att jag kommer att bli klar med allt till slut, och då kommer jag äntligen få spendera mina kvällar hemma hos Emily och Sebbe för att kolla på film och snacka skit. Då kommer jag att gå på grillkvällar med alla Screamsigns och bada i Surtesjön med Hannah. Det blir en resa till Malmö och besök av Louise... Dessutom ska jag på Malmöfestivalen och The Ark. Då kommer den här ångesten vara long gone :)

xo /Freeny


RSS 2.0