I'm a big fan.

 

Freeny updates: 6 månader senare.


Hi guys! Y'all miss me? Jag kollade runt på bloggen häromdagen och insåg att jag inte har bloggat här sedan nyår. I kind of suck. Hur som helst så har mitt liv vänts upp och ner de senaste veckorna, eftersom jag sitter här i ett hus på Rönnäng, Tjörn istället för i Bohus, i ett nytt rum med en ny dator och ett brev från arbetsförmedlingen på soffbordet framför mig. Ugh. Jag har egentligen inga planer på att skaffa ett fast jobb, men jag var där häromdagen och skrev in mig trots allt. Ifall jag inte kommer in på de universitetslinjer jag vill. Det är rätt frustrerande att jag inte får reda på min framtid förrän i mitten av sommaren. Jag vill ha lite heads up innan dess, liksom.
Jag är faktiskt ganska excited över hösten. Om jag kommer in på Internationella Språkprogrammet som jag vill, så är det ju en helt ny start. Jag får träffa nya människor, studera det som jag är bra på och så småningom flytta till en egen lägenhet närmare stan. Inte för att det skollivet jag haft det senaste har varit något att klaga på; tvärtom. Jag saknar redan min klass, mina musiklärar, och själva livet som vi hade där inne i Cyber-bubblan, men det finns en anledning till att man ska gå ur gymnasiet och göra nya saker. Nu ska man bli vuxen och självständig, och det är något jag alltid har velat vara!
Anyway, I miss you guys och jag är så glad över att ni kom på min studentmottagning :) Ni är awesome allihopa och i sommar ska vi bada och umgås, I'll make sure of it!
xo

Någon som vill åka till Rom på äventyr runt min bday nästa år?

10 - 12 maj 2013 är det nämligen Jus In Bello (aka JibCon) i Rom :3.
En årlig Supernatural (I know, I know, jag är tjatig) convention som har rykte av sig att vara en av dom bästa conen som Spn har i Europa. Nästan alla skådisarna brukar komma (Misha, Jensen och Jared är redan bekräftade) och det brukar bli stor fest och massa kul. Panelerna är bland dom roligaste and overall så brukar stämningen vara askul och amazing hrdgfkjdshgökjhdsökjhg.

AND I WANT TO GO!

Bäst av allt är ju att det är helgen jag fyller år :D okej, dagarna innan, men ändå!

Biljetterna beställer/förhandsbokar man vid den 16e juni och beroende på vilket pass man vill ha så kostar det olika.

Jag vet att ingen av er är insatt i Supernatural, men jag frågar er ändå.
Det dyraste, bästa, passet kostar 420€ ca 3600kr. Flyg kan man hitta billigt och hotell brukar dom ha convention-rabatt till om man bokar via dom och sådär :3.

Jag kan tänka mig att betala passet om det är någon som vill följa med. I'm that desperate.

Här är hemsidan:
http://www.jusinbello.it/RSS 2.0