Litauen, here I come!

Imorgon åker jag och moder till Litauen för en weekend-trip, även om veckoslutet egentligen slutar imorgon. Shoppa och gå på spa är en trevlig början på ett allt för kort höstlov. <3

Sen blir det till att göra läxor, för jag har inte orkar göra klart engelskauppsatsen under den gångna veckan, då jag hemsökts av magsjuka. Ewh. Och så skall det pluggas japanska, för vi har prov samma vecka som vi börjar skolan igen, jättekul. Eller inte.

Så, jag återvänder till Sverige om ett par dagar! Nu skall jag återgå till att spela World of Warcraft, för jag har som den duktiga (och paranoida) människa jag är redan packat klart min väska. Skall knappt ha med nåt, så det gick skitsnabbt.

R U Yawesome?

Sooooooo; Yuki is the white one, and I'm the green one.

I'm bored. Sitter och äter upp min systers godis, denna veckan är en slags mellanmjölksvecka i godislöftet ^^
Jobbade till 21.15 idag. Snart blir det sängen för jag ska jobba imorgon också.

Tänkte bara att bloggen kunde få ett litet meningslöst inlägg, den har känt sig så övergiven.

doin' nothin'

Yuki skriver:

Nu ger jag upp. Jag får absolut ingenting gjort. Idén var att jag skulle sitta i skolan och plugga ett par timmar, men jag har hjärnsläpp. Så nu ger jag mig av mot nya äventyr. Eller mot biblioteket för att låna om böcker, och sen hem till pappa för att agera flytthjälp.

Den här engelska essän kommer att gå åt helvete rent ut sagt xD Jag vet knappt vad jag ska skriva om och jag hittar ingen vettig fakta om det jag vill skriva om.

Dessutom har jag typ bestämt mig för att skriva i artikelform, och jag är nog inge bra på det egentligen >.<

Sorri för saknad "Yuki skriver"-bild. Den ville inte riktigt vara med.

baibai ^^*

Kvälls-uppdatering

Jag boooooorde väl egentligen skriva på engelska-arbetet men av någon anledning kände jag ett behov av att göra en ringsignal till iphonen (eftersom den är lite elak och inte låter en använda de mp3-låtar man lagt in på den som ringsignal). Men hittade en bra video som förklarade hur man skulle göra så nu är det fixat!

nu borde jag börja med engelskan men det är mycket mer lockande att titta på det nya Glee-avsnittet; The Rocky Horror Glee Show. Svårt val! ;)

Textkommunikationsinlägg #3



Har som titeln avslöjar textkommunikation. Jag är klar med allt, så nu ska jag bara läsa restaurang-recensioner för att få inspiration till att skriva en egen mat-recension efter lovet.
Just nu är jag muuuucho tired. Fast jag är trött på ett skönt sätt. Inte ett huvudvärk+hungrig+JAGVILLHEM-sätt, utan mer.. ahhh. If ya know what I mean ;) haha.

Hannah sitter bredvid mig och skriver en elak recension om ett The Used album. Att hon ens kan :( Men hon skriver åtminstione inte från hjärtat (eller..?).
Dagen har varit bra in general. Ganska chill. Hade engelska där vi kollade på film, håltimma, ensemble och nu text. Ensemblen var riktigt kul idag, för jag vågade äntligen sjunga ut! Det kommer bli riktigt kul att spela upp Placebo's låt Meds den 1 december :)

För att avsluta det här inlägget kan ni ju lyssna på den låten! Kraaam.




xoxo

All Hollows eve.




Snart är det

!!! :D


<3


things make me happi

Jag beställde äntligen min kamera igår, vilket betyder att den skickades idag och är framme om runt två dagar!! <3

Jag vet redan två saker att ta kort på. Saker jag fick när jag fyllde år och saker jag köpt. För min materialism knows not when to stop. Idag köpte jag en plånbok (från monki!) och tre fina nagellack m.m.

Att köpa saker gör mig lycklig <3

Jag behövde faktiskt en ny plånbok. Min gamla har jag haft sen jag var typ 12-13år (ne, men kanske), och den hade en rosa glittrande text på sidan där det står: I ♥ me. xD Inte ok.

Idag har jag pluggat massa och nu är det verkligen dags att sova <3!

Ge mig.

 

 

 

Lindex 49 kr.


Veckans Crush v.43



Vecka 43: Drew Fuller
drewdrew


Energi-kick.

 

 

 

Never Wanted to Dance - Mindless Self Indulgence


Sunday, bloody sunday

Igår firade vi att Yuki fyllt år :) Det var najsigt! Är dock lite förvånad att jag inte rullade till pendeln med tanke på allt gott vi åt, haha.

Idag blir det kalas hos min kusin och allmänt ångest över foto-projektet... Blev väckt av pappa klockan halv ett och kalaset är fyra. Så mellan typ ett och tre hade jag kunnat fota, men det är ju inget kul väder överhuvudtaget. Vetefan vad jag ska göra... :(

Idag blir det mys i min nya tröja som jag köpte häromadgen när jag och Hannah var inne en snabbis på H&M.

Nä, om jag skulle ta och hoppa in i duschen nu kanske...


kommer inte på någon rubrik

Jag har så ont i halsen för någon jävla anledning :O

Ligger i soffan och tittar på TV. Är inte det minsta trött. Känner att jag borde resa på mig och plocka iordning lite istället för att bara sega mig.

Idag var jag och provade min studentmössa (jag har ett läskigt stort huvud), och bestämde mig för hur den skulle se ut. Och, blä, vad jobbigt det är att bestämma viktiga saker. Jag lider av svår beslutsångest.

Naturligtvis fungerar det inte att ladda upp bilder >.<

Efter studentmössa-provandet åkte jag till staden för att möta syster som kommit från Eskilstuna för att hälsa på. Vi gick och såg Inception, för mig var det andra gången jag såg den. Vi hade tänkt se Avatar, the last airbender, men den visades bara i 3D, och kommer inte att visas vanligt heller. Jag kan inte se 3D. Jag blev jättearg och morrade en stund tills jag såg att Inception fortfarande visas.

Oh well. Jag får väl försöka sova nu. Byebye ^^*

Dagens fundering

Varför börjar exakt varje avsnitt av Vampire Diaries med:

(Previously on the Vampire Diaries) - For over a century I've lived in secret, until now. I know the risk, but I have to know her!


Man typ, OKEJ VI HAR FATTAT DET NU, OBSESSIVE-WEIRD-HOT-STALKER-VAMPIRE-DUDE!!


Jag dör.

Nu har min Iphone kommit! Det tog inte alls 4-6 veckor, bara 6 dagar. Wihooow.
Känns rätt stört! Kommer typ inte kunna hålla mig borta. Den kunde inte kommit olägligare med andra ord, haha, med tanke på hur mycket stuff jag har att göra. Tur det iof, för jag ska inte börja använda den med en gång... måste skaffa skydd, och flytta över nummer'n'stuf först :) Men se så! Då är jag en iPhone-are ;)

Quote of the day!



Fi: Mamma, använd dina mammliga egenskaper och hjälp mig bädda min säng!
Mami: Kan du inte göra det själv?
Fi: Nej, jag är för kort för att kunna fixa täcket, jag är ju samma storlek som en blomkruka!

*

Kan inte fatta att det snöade idag! D: Det är oktober, for christs sake! Usch.

Sharp Penis!

Conversation @ 3:ans Spårvagn

Freeny: I like sharp things... Like your penis.

Yuki: Freeny, I have to tell you something... I'm not a man.

Freeny: What?? Seriously? With THAT face?

 


yawesome!

Conversation @ Järntorget

Sofi: I feel mean today. So Freeny, today you're Freaky Freeny

Freeny: Was that an insult?

Sofi: And Nenne, you're... Nenne the nosy!

Yuki: Then I'm Yuki the Yawesome! :D

 


VC 42

För att skottska är så charmigt och jag älskar sättet de säger "Sheit" på så hamnar Ewan Mcgregor här denna vecka. Mannen kan ju dessutom sjunga!

.                                                Trainspotting ^^


Nu är Rebecca 20 minuter sen...



Har historia i studiehallen, men jag är inte på humör för att "redogöra för hur utvecklingen inom jordbruk, handel och hantverk förändrade näringsliv och samhällsstruktur".
Richard is on to me, though. Han kommer fram every once in a while och ser till så att jag inte somnar, eller nåt.

Har i alla fall haft en bra morgon :). Vaknade med Nennes fötter i ansiktet, och så har dagen fortsatt. Hahhaha, men det är lite skumt att vi båda är i studiehallen nu efter att ha spenderat igår+inatt tillsammans.

Hoppas att engelskan är inställd så att jag kan joina dem på deras håltimma... Hehe.

Fight Club är awesome!

xoxo

cake!

Håller just på att avsluta ett mycket trevligt födelsedagsfirande med Mor, ThomThom, morföräldrarna, morbrodern och brodern ^^* Fick finfina presenter såsom champange, hörlurar, kortläsare, H&M presentkort, godis, tidningar m.m.

Har snällt nog fått låna en av skolans systemisar (precis en sådan som jag ska inhandla inom kort, hehe :P). Detta är mycket ovanligt. Det var meningen att jag skulle låna den över helgen, men virrig som jag var (har vart allmänt mentalt förvirrad hela dagen som alla gamla människor ju är ibland) kom jag på i bakhuvudet att jag skulle låna en kamera, men kom inte ihåg dag. Så jag liksom påminde lärare på automatik att ta fram en kamera åt mig. Han är annars väldigt glömsk och det brukar liksom inte hända annars.

Det slog mig inte att jag ju egentligen skulle vänta ett par dagar innan jag skulle hämta den. Men han plockade fram den, förklarade att det var födelsedagsfjäsk bara för att jag fyllde 18, och vips! har jag en kamera till på måndag.


Min födelsedagstårta ^^* Klicka för större bild

Min gamla analoga systemis som jag äntligen mindes att ta mig mig till skolan är plötsligt mer vettig nu också :P Nenne orkade läsa de instruktioner som jag inte orkat med att läsa för att jag bara knäppte bilder typ xD

I alla fall visade det sig att det objektivet som satt där på gick att använda till digitala systemisar också. Så det är det jag har fotat med idag ^^*

Natti ^^*

Melted Brain

Orkar inte med religionen för tillfället. Hade behövt diskutera frågorna med läraren, men självklart hade vi en vikarie idag. En vikarie som dessutom inte går att beskrivas med ord. Han drog igenom fakta, som en normal lärare kanske hade behövt ca 3 lektioner på att lära oss, på en timma! Min hjärna led av härdsmälta innan lektionen ens var slut och det tog ett bra tag för den att återhämta sig...

Så jag ger upp för idag. Hinner ändå inte mer. Ska till Freeny sen ^^

Längtar!


Say no more..


Sparkly-sparkly!

Igår var jag inne på Nordstan, mest för att jag tyckte att jag behövde ett nytt nagellack.
Jag har fått en underlig fascination för just nagellack - I vanliga fall orkar jag aldrig med dem, för antingen lyckas de bli kantstötta innan de torkar, eller så pillar jag bort dem efter någon dag av ren tristess (och river samtidigt sönder mina redan svaga naglar).

Dessutom har jag i princip bara använt svart nagellack, och de flesta jag provat har varit av dålig kvalitet.
Tills jag, för ett tag sedan, råkade hitta Smokey Grey från IsaDora inne på H&M. I vanliga fall gillar jag inte IsaDora, tycker deras smink håller ganska kass kvalitet, men jag älskar deras nagellack! De torkar jättefort, och har en superbra, bred pensel. Dessutom kostar de inte särskilt mycket heller.

Smokey Grey är den mest perfekta grå färgen, inte för mörk och ser sådär mjuk och trevlig ut.
Sen dess har jag köpt ett svart grafittilack, de är trots allt ganska unika, ett klart och ett matt överlack och ett som heter Ashes to Ashes och är en ljusgrå med en ton av lila. Mycket snyggare än vad det låter, faktiskt.
Okay, det är ingen stor samling, men jag är lite kinkig av mig - Jag vill ha flera olika, men samtidigt vill jag inte ha några färgglada, och det finns bara en viss mängd nyanser av grått.

Dock köpte jag igår ett silverglittrigt och ett gräddvitt med skimmer i, bara för att.
Och eftersom jag testade Ashes to Ashes-lacket med det svarta grafittilacket ovanpå, tvingade jag mor att testa det gräddvita. Sedan vägrade Pojken gå omkring med silverglittriga naglar, så jag fick lacka tårna, bara för att jag verkligen ville se hur det såg ut, lack kan ju se ganska annorlunda ut när de väl kommer på nageln.

Så nu är mina finger- och tå-naglar så sjukt felmatchade att det inte finns, men jag fick i alla fall reda på att silverlacket är ganska snyggt det med. Har bestämt mig för att ha det till jul, alternativt med nå annat under, för det är lite snö-liknande. :3

Picturaaaah.

Sitter och har Foto-lektion. Redigerar porträttbilder. Tänkte bara slänga upp denna bilden som jag blev väldigt nöjd med! :)

En bild på Sandra. Tack för att du ställde upp! <3


Veckans Crush v.42



Veckans crush v.42 är Jake Gyllenhaal




Gåta!



Vilket djur går på fyra ben på morgonen, två ben på dagen och tre ben på kvällen?

(varning: långsökt svar)

btw, vi borde skaffa en gåt-banner & kategori

Babbel babbel i skolan. U shouldn't even read. srsly.



Ovärd lektion. Karro är inte här och allt vårt arbete ligger på hennes konto. Lyckat :). Jag kan ju jobba ändå, eftersom jag vet vad vi har skrivit, men det är skönt att ha en liten anledning till att inte jobba i alla fall. Den här gången ligger vi inte efter, woho! Om ni undrar skriver vi om sfinxer i kultur och idé historian.. Fast jag skriver mest om konspirationer och folk på mars då. IG here I come.

Jag ska förresten slå lite på Louise. Jävla Louise, som håller mig uppe hela nätterna. Med sina dumma msn-chatter och random idéer som jag måste svara på. What can I say? The gal needs me. Now more than ever. Vi har nämligen gift oss på facebook. Ni borde vara glada för vår skull! Smekmånaden är höstlovet. So don't make plans with me then, I'm busy! With my wife ;D haha. Nä men, hon är bara här från måndagen till torsdagen sååå.. Efter det borde vi ses :)

Jag bara babblar på. Då ser det ut som att jag jobbar. Hehehe.
Om någon vill komma till Bohus och göra mig sällskap de två kommande dygnen är ni mer än välkomna. Jag kommer att bo i ett tomt hus då mina föräldrar befinner sig i Lund. Jag bjuder på god vegetarisk mat och hemmagjord kola ;D Och så får ni självklart mysa med min katt. Så jag är ju inte helt ensam... Men jag kommer inte ha människor omkring mig.

Seeeriously though; ni borde våldgästa mig. Just because.

Probably shouldn't have asked for that...

xoxo

recap of my sunday

Spenderade en stund på stan tidigare idag. Fick köpt mig ett par nya skor på skopunkten, lite festligare med kilklack (dck inte säskilt höga :P). Sen köpte jag en tröja på Lindex :)
Me <3 Shopping. Kinda obvious I guess.

Sen vid fem drog jag till Facklan (Biografen i kungsbacka) och tittade på Avatar:The last Airbender med Jocke och hans kompis + 2 till. Jag vill se nästa film! Och måste nog ta och titta på serien nu också :3


Husskrapning is not a job for the weak.



Hej screamsigns!
Den här helgen har varit weird. Igår skulle jag hjälpa till att skrapa huset (alltså skrapa bort det värsta av den gamla färgen på huset eftersom vi målar nytt), men så trampade jag på en spik. Härligt! Det var inte så farligt, men det blödde som satan. Sjukupplysningen rådde oss att åka in och få desinfekteringsmedel på och att någon skulle se om det var någon fara pretty much. Så ingen husskrapning (aka, moneymaking) för min del. Vi väntade väl i någon timme för att träffa en läkare i en kvart, haha.

När jag kom hem gick Emily och jag hem till henne and had an aaawesome nighttttt! Vi bakade egna pizzor, gjorde egen kola (haha), kollade på Avatar, gjorde fula videos osv. Askul :) Så jag sov över där.
Idag var det husskrapning igen, and this time i stayed out of trouble. Fast nu skakar mina händer av överansträngning; härligt. Har asont i handlederna XD Det är faktiskt ett ganska tungt jobb, för man får slita för att få loss färgen. Man har iaf en värmepistol till hjälp :)

Såååå nu ska jag chilla, och senare ska jag översätta franska texter inför provet på tisdag.. yay.

Hoppas ni har det bra!

xoxo

söndag

Dessa förbannade söndagar. Man bara känner den allmänt negativa skolenergin komma krypandes och man får envist stampa runt omkring sig för att den ska hålla sig borta.

Mina söndagar den senaste tiden har dessutom varit rätt stressfyllda, då jag försökt hinna med allt det jag inte hann med på helgen (ne, sen pappas flytt kom och störde har mina helger inte blivit några vilodagar precis :P), samtidigt som jag fösöker hinna tillbaka till mor så tidigt som möjligt för att packa upp, kanske städa lite och göra såntdär som man borde innan en ny vecka startar.

Förutom förra söndagen då... när jag hade varit utan min nyckel hela helgen, och kommer på det när jag står utanför min dörr klockan nio på kvällen. Eftersom båda människorna som bor där jobbar natt, så det va ingen hemma. Jag typ stod och halvt panikade mig, halvt skrattade åt mig i en timme när jag försökte få tag i folk, utan pengar på mobilen, men med gratis sms till ett par av dem. När jag väl bestämt mig för att det var bättre att åka tillbaka till far min istället för att ta bussen till sahlgrenska och bara hoppas att mamma ringde tillbaka och sedan kom och gav mig nyckeln.

Men så när jag går till tåget ringer mamma, bara lite för sent så jag missar den tidigare bussen och får vänta extra länge xD Så jag åker, hämtar nyckel, och kommer sedan hem alldeles för sent och måste sova för en stund sen. Underbart xD


Inatt drömde jag...

Inatt - Eller, efter maten när jag råkade somna - drömde jag att jag och mamma var på ett ställe väldigt snarlikt Ullared, men de sålde BARA godis. Alla sorters godis, och givetvis alla mina favoriter. Och kakor.
Så hittade jag nån behållare med klubbor (en stor favorit), men när vi kommit ut ur kassa med en vagn full med godis gick klubb-behållaren sönder. .__.
Vi fick byta, det blev nå fel igen och tog tid, sedan slutade det med att vi fick klubborna gratis!
Så lyckliga gick vi ut ur affären med allt godiset och skulle packa in i bilen, och precis när jag skulle öppna och smaka..

Så vaknar jag.
Inte ens i mina drömmar kan jag käka onyttigheter.

Och jag blev ledsen i ögat när jag vaknade. .___.

La Evening

Känner mig så jäkla konstig ikväll. Är extremt rastlös samtidigt som jag inte orkar göra något... Asjobbigt!

Kommer därför lägga mig och titta på någon av de 7 filmer som jag köpte idag xD Tror det blir Trainspotting. Har ju bara sett halva, kommer dock inte ihåg om det var första eller sista halvan...

Just another test.



STEG 1
Namn: Freeny
Födelseplats: Östra
Bor: Bohus
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Mörkblond
Skostorlek: 39
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Vänster


STEG 2
Skor som du bar idag: Har inte ens haft strumpor idag..
Dina svagheter: I'm not going to reveal anything to my enemies ;O
Rädsla: Fyrverkerier, den äckliga tomten i Nordstan på julen, utklädda peeps.

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Jag tänker inte på morgonen, haha
När somnar du: Elva, tolv


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Frasses: McDonalds
Vans eller Converse: Beror på
Lipton Ice Tea eller Nestea: Har inte smakat på dem
Choklad eller vaniljglass: Depends!


STEG 5

Svär du?: Jaa
Sjunger du?: Försöker
Duschar du varje dag? Nej.
Röker du?: Ibland
Gillar du skolan?: Japp
Har du bra självförtroende?: Jadå
Kommer du överens med dina föräldrar?: Oftast :)

STEG 6

Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol ? Ja
Rökt?: Ja
Shoppat: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Näee haha
Ätit sushi?: Nej.
Stått på scen? Nope
Skejtat: Nej.
Bakat?: Nepp.
Stulit : Nä.
Rakat dig?: Ja.
Kysst någon?: Nej.
Kramat någon?: Ja.
Haft sex?: Nej.


STEG 7

Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: ... Ja.
Varit full?: Ja.
Blivit kallad hora? Inte seriöst(?)
Blivit nerslagen? Nej.
Busring någon?: Ja.
Gjort något som du ångrade?: Det gör väl alla någon gång..
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja, båda två.
Kastat en sten på nån ruta?: Haha nej.

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? Ingen aning
Hur vill du dö? Vill inte dö :P
Vad vill du bli när du blir gammal? En såndär pensionär som folk tycker är söt haha.


STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för? Ingen aning.. det är lördag, jag ska inte behöva tänka på sånt XD
Antal CD-skivor du äger? Jeesus.. Alla mina skivor är i ryggsäckar just nu.. Men jag tror jag har 30+ nånting.
Antal piercings?: None
Antal tatueringar?: None
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: En gång, tror jag.

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Det är långt dit, so idk
Vad ska du göra i vinter?: Chilla?
När tar du studenten?: 2012
Vad gör du efter gymnasiet? Har inte bestämt mig än
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Antagligen
Vad händer till helgen? Nothin spec. Plugga och skrapa huset.
Vad vill du helst göra just nu? Spola fram tiden? haha


STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän? Ja, det skulle vart nice.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Hållning, klädstil typ.
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Några av dem har redan hittat en så I already have ze answer!
Vem är den perversaste person du känner? Typ.. Karro haha.
Hur många gånger har du varit utomlands? Många gånger
Vilket land är bäst? Vet inte, har inte varit i alla länder.

11 steg.

STEG 1
Namn: Jennifer
Födelseplats: Varbergs BB
Bor: Fjärås
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Skostorlek: 40
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger


STEG 2
Skor som du bar idag: Har inte tagit ett steg utanför huset.
Dina svagheter: osäkerhet.
Rädsla: Spindlar.

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Fuuuuuuuuck.
När somnar du: typ elva.


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Frasses: McDonalds
Vans eller Converse: Converse!
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea tror jag.
Choklad eller vaniljglass: Vanilj, lätt!


STEG 5
Svär du?: Yes
Sjunger du?: ibland xD
Duschar du varje dag? Nä.
Röker du?: Ibland
Gillar du skolan?: Jorå
Har du bra självförtroende?: Nej.
Kommer du överens med dina föräldrar?: Jajemän

STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol ? Ja
Rökt?: Ja
Shoppat: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej, haha. Randomness <3
Ätit sushi?: Nej.
Stått på scen? God no!
Skejtat: Nej.
Bakat?: Nepp.
Stulit : Nä.
Rakat dig?: Ja.
Kysst någon?: Ja.
Kramat någon?: Ja.
Haft sex?: Ja.


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: ... Ja.
Varit full?: Ja.
Blivit kallad hora? Tror faktiskt inte det.
Blivit nerslagen? Nej.
Busring någon?: ja.
Gjort något som du ångrade?: Ja.
Fått IG i nått ämne eller på något prov? inte i nåt ämne, men på något prov.
Kastat en sten på nån ruta?: Ja.

STEG 8
I framtiden..


Namn på barn? Liam, Miles, Charlie.
Hur vill du dö? :O vet inte!
Vad vill du bli när du blir gammal? Ingen aning.


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Gosh... 3. Kanske 5. Vafan! Det vet jag när situationen kräver.
Antal CD-skivor du äger? Har faktiskt räknat dem för att kunna ge ett korrekt svar; 32 st.
Antal piercings?: 2, + 3 hål i öronen
Antal tatueringar?: Inga :(
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: typ 3-4.

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: The summer is over dude.
Vad ska du göra i vinter?: Resa bort.
När tar du studenten?: 2011.
Vad gör du efter gymnasiet? Ingen aning.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Vi får väl se.
Vad händer till helgen? Inte ett skit, asgött.
Vad vill du helst göra just nu? sova.


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? ja.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Klädstilen.
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Ingen aning.
Vem är den perversaste person du känner? Hahaha, Elin eller Freeny/Hannah.
Hur många gånger har du varit utomlands? 6-7 om Danmark räknas...
Vilket land är bäst? England.

Har i och med den här listan skapat en ny kategori.

Mr Norton

Veckans crush är ingen annan är Edward Norton. Tittade nämligen på The Incredible Hulk igår... Påminde mig om att jag inte haft med honom här.

Grym skådis! Absolut en av mina favoritskådespelare, om inte min favorit!

 

 

Och sista bilden är tillägnad E <3


Äntligen!

Nu har jag precis beställt en Iphone! Har tänkt göra det sen innan sommaren men som med allt annat så tar det sin lilla tid :P

Men nu är det finally gjort! Yay!

Haha, sorry Freeny! xD

14/10

Har precis kommit till den bästa delen i Pride and Prejudice. <3 Såååååå bra!

Den är sjukt mycket bättre på engelska dessutom! Read it peeps.

Nothing to do but far from bored.



Jag har läxor. Engelska, matte, historia och franska. Men jag gör inte någon av dem. Det är skönt, haha. De ska ändå inte in förrän nästa vecka, och jag jobbar som bäst när jag har som minst tid på mig. :) Så istället avnjuter jag Placebos album Black Market Music och väntar på att Örjan ska komma hem med en pizza till mig.. Ehehehe. It's a good life.



xoxo.

Alldeles för tidiga mornar...

Jag har vaknat waaay för tidigt hela den här veckan. Inte fem-på-morgonen-tidigt, utan snarare tre-på-natten-tidigt.
Och givetvis kan jag inte somna om, utan känner mig jättepigg. Däremot blir man skittrött runt tio-snåret, så jag snubblar i säng med en gång jag kommer hem. Sedan vaknar man lagom i tid till middagen, somnar sedan vid elva-tolv tiden igen, och vaknar vid tre-ish.

Varje natt.

Kände mig dock oerhört duktig som gjorde japanskaläxa imorse istället för att spela spel eller titta på TV.
Så här skall för övrigt min dag se ut;

Frukost - För jag är hungrig.
Mer läxa - För att jag har sovmorgon idag.
Skola - Jag har en dryga timmes Religionskunskap idag, sen slutar jag igen. Woho!
Mer läxor - Jag skall läsa igenom TRE kapitel med japanska tills imorgon. Och göra klart en kanji-övning.
Träna - Förutsatt att jag orkar.
Ta-dah! Mer läxa! - Som jag sa, TRE kapitel. Det är inte mänskligt.

Lemony

Jag dricker inte Te. Det tror jag de flesta som känner mig vet.
Idag ville jag dock dricka något värmande och kokade därför vatten i vattenkokaren. Lite smak hade ju suttit fint, tänkte jag och hällde i lite pressad citron-juice + lite honung, för att det skulle vara lite lent för halsen.
Surprisingly good! :)

Tänkte att ni ville veta, haha.

Sickness

Jag börjar bli förkyld. Har i allmänhet gått runt och nyst i tid och otid hela dagen, och för tillfället rinner min näsa. Satans kyla som gör en sjuk!

Håller för tillfället på och svarar på några frågor om Buddhismen (yay, religionsläxa...). Vill inte. Orkar inte.
Vill bara lägga mig i sängen och titta på film. Alternativt Glee. That would be awesome.

Charming picture...




Textkommunikationsinlägg #2



Ännu en lektion i textkommunikation och de andra screamsignsen syns inte till. Jag har skrivit klart min krönika, och kan nu antingen skriva en till eller börja på en recension. Först blev jag glad när jag såg att man kunde skriva om en konsert, men när det gäller recensioner måste man vara så himla teknisk och ta andras åsikter i betänkning när man skriver. Det jag får ut av konserter handlar inte om ifall bandet spelade varje ackord rätt, utan själva känslan. Oh, well..
Jag är hungrig och bitter. Can you tell?

xo

.





I Need To Know


Life's been blinding me
From what I thought I'd see
Is there clarity in this insanity?
Whats he want from me?

Roads in front of me
Taking me astray
Are you leaving me?
Or are you leading the way?
Can you hear what I'm sayin'?

I need to know...

Feel like I'm tryin' to breathe under water
Tryin' to climb but I keep fallin farther

Will you take my hand?

Feels so far away
Want to see your face
Are you even there?
Can you show me?!
Can you make me believe?!

I need to know...

Darn Tuesdays!



Hej screamsigns!
Idag har varit en bra dag... För att vara tisdag, haha. Av någon anledning är jag alltid irriterad på tisdagar.. I alla fall när jag är i skolan. Jag spenderar dagen med att vara hungrig, och när jag väl ätit så får jag huvudvärk.
Åååhhh så jobbigt. < sarkastiskt. Haha. Jag vet inte. Jag blir så där löjligt mänsklig av någon anledning.

Efter skolan gick jag runt lite på stan och impulsshoppade. Hittade en fin kofta och en t-shirt på Lindex.
När jag kom hem gjorde jag mat: Chickenstyle quornburgare med avocado och citron. Så jääävla gott. Dessutom så köpte jag Fanta Exotic i stan, så det var bara hallelujah in my mouth alltogether. ;D Såå... Dagen blev bra i alla fall :)

Nu ska jag dra och tvätta. It's been too loooonnggg...

xoxo

movin'

Ännu en gång ligger jag i sängen me datorn när jag borde sova. Inte helt oväntat är jag dessutom hungrig som attan, men kan ju inte gå upp nu >.<

Anledning till mesigt bloggande från min sida både denna och nästa helg kan förklaras med flytt som måste assisteras. Jag måste hjälpa min fader med att lyfta, flytta, städa, organisera etc...

Jag tänker inte säga; "men nu under veckan ska jag vara duktig och skriva varje dag :D", för jag tenderar att klara det ännu sämre när jag skriver så xD Så nu säger jag istället... gurkburk, så får vi se om det går bättre (:

Natti natt ^^*

Dagens



Dagens mående: Skoltrött
Dagens humör: Rätt bra, men trött och småirriterad.
Dagens borde: Plugga...
Dagens vill ha i allmänhet: Loooooooov
Dagens materiella vill ha: Vinterjacka
Dagens planer: Läsa & plugga in franskaglosor..
Dagens beroende: Redbull + risenta
Dagens längtan: VTFF!

Dagens klädsel: Jeans, långärmad tröja med t-shirt över
Dagens smink: Foundation, concealer, puder, ögonskugga, mascara
Dagens frisyr: I-need-a-haircut
Dagens låt: Vilken som helst av Billy Talent

Dagens saknad: Att kunna smsa
Dagens dummaste: Försovning
Dagens misslyckande: Att vakna i tid, haha.
Dagens köp: Mössa på indiska!
Dagens godis: Donut :)
Dagens mat: Mannafrutti XL

Dagens.

Dagens mående: Skapligt.
Dagens humör: Rätt bra ändå :P
Dagens borde: Religionsfrågorna...
Dagens vill ha i allmänhet: Lov
Dagens materiella vill ha: Iphone
Dagens planer: Svara på religionsfrågorna -.-
Dagens beroende: Läkerol!
Dagens längtan: Egypten! :)

Dagens klädsel: Leggins, kjol-sak och t-shirt.
Dagens smink: Foundation, kajal & Mascara
Dagens frisyr: Mössa, ftw.
Dagens låt: Hide and Seek - Fightstar

Dagens saknad: E! <3
Dagens dummaste: Foto-uppgiften D: 
Dagens misslyckande: Arrangerade porträttbilder i miljö.
Dagens köp: Jeans på H&M
Dagens godis: None :(
Dagens mat: Wierd smaklös kyckling på trappan.


Veckans Crush v.41




Denna veckan är det ingen annan än Boone/Damon Ian Somerhalder ♥

ian1


Rawr

Tillbaka igen! wihow.

Har jobbat hela helgen så har inte orkat skriva något på bloggen. Men jag har ändå tittat in och hoppats på uppdatering. Mjä, säger jag. Haha.

Dagens vill ha (eller snarare månadens...): IPHONE!

nacht

Det känns som att det är dags att sova snart. Ska städa köket i papis nya lägenhet imorgon. Blub på det. Ska göra det om han har köpt Cilit Bang. "Bang! och smutsen är väck!". Vet inte ens om det stavas: Cilit, och orkar inte kolla.

Tänkte bara lägga upp svaret till den här gåtan :P

Fråga någon, "Är du härifrån?" i Falskby svarar alla nej, i Sannby svarar alla ja.

Guten nacht!

Svar på kommentar.

Maja undrade vart jag köpte mina hörlurar;

Jag köpte dem på www.jmedata.se :)


fotolektion

Jag och Nenne har precis laddat upp med choklad och dricka och är nu redo för some serious pluggande på bilblioteket. Snart kommer även Hana hit. ^^*

Men först bara måste jag lägga upp en bild från fotolektionen i tisdags.

Vi har som sagt fotat analogt, jag fotade Hannah.

När lektionen led mot sitt slut och jag precis avslutat min något överdrivna redigering på en av mina bilder började jag babbla: Ja, nu är ännu en fotolektion slut och även om jag inte fått så mycket gjort kan jag inte vara annat än nöjd med det jag åstadkommit. Det känns ändå som att, oavsett hur liten min insats var idag, har jag ändå kommit en bit på vägen och det gör att jag har lite mindre att göra nästa gång... (etc.)

Ungefär då vände sig Nenne och såg resultatet av den senaste timmen av lektionen:


Denna bild är jävligt redigerad. Hannah ser således inte alls ut såhär

 

Nenne blev nog något chockad xD Nenne skrattade åt bilden, jag skrattade åt Nennes reaktion. Och vi skrattade tills vi grät alltså xD Efter en lång jävla tråkig lektion var det precis vad som behövdes.

 

Nu måste vi sätta igång att plugga! C:


fortsätt plugga, fortsätt plugga....

Nu känner jag mig extremt duktig!

Sitter med Yuki på stadsbiblioteket; det är nämligen dags att komma igång med projektarbetet. Varsin dator har vi med oss. Redan där inser man att vi är seriösa. Och innan vi gick in på biblioteket så stack vi till Coop och skaffade oss proviant. Ännu ett tecken på hur seriösa vi är. Bara det faktum att vi egentligen ha slutat skolan för dagen (Yuki har inte ens någon lektion idag) är ju astonishing.

Mineralvatten och mörk choklad <3 Vi håller hårt på vårt godislöfte!

Alot of stördness.

Fick ett sms idag att Skullcandy-lurarna fanns att hämta ut på Tempo i centrum. Störd som jag är väljer jag att promenera dit att hämta dom. Tog väl en 50 minuter dit och 50 minuter hem...

Hade för övrigt spexfoto idag. HAHAHAHA, 5 personer blev vi som var med på bilden. Kommer se stört ut i katalogen. Jag kommer se störd ut i katalogen... gjorde en ytterst charmig min!

Vadå Shopaholic?

Fick ett mail om att Skullcandy-hörlurarna jag beställde igår har skickats. Happiiiiii!

Plugg, plugg och åter plugg



Hellooo screamsigns :) Jag är så jävla trött just nu. Jag har varit i skolan/pluggat mesta delen av dagen, så jag är ganska slut. Jag har skrivit ett tal som jag ska hålla för fem personer i min klass imorgon. Lite nervöst, men jag tror faktiskt att det kommer gå rätt bra. Jag ska prata om en bok jag läser i engelskan. Annars har jag en annan engelskaläxa att göra och några sidor i historiaboken att läsa. Jag har säkert glömt något som jag kommer panika över imorgon.

Så jag tänkte ta en paus och skriva av mig lite på bloggen. Jag känner att jag inte kommer någonvart med pluggandet just nu, så. Jag kan inte fatta att jag är så trött!

Senare ska jag gå hem till Emily och gå ut med hundarna :) Vi gjorde det tidigare idag också. De är så himla mysiga! Emily och Sebbe är hundvakter åt Sebbes kusins två hundar och de är så söta. Lite kul med omväxling från bara en katt... Även om Jens är bäst :). På tal om Jens har han fått fixat sina tänder nu, så efter att ha fått medicin en vecka kommer han äntligen vara en helt frisk (delvis tandlös) katt igen! Det har gått så jävla lång tid sen man kunde säga det..

Anyways, see ya later!

xx.

where are you?





"Två byar ligger nära varandra: Sannby och Falskby
Invånarna i Sannby talar alltid sanning,
medan invånarna i Falskby alltid ljuger.

Invånarna i byarna besöker även varandra
så den du träffar i Sannby kan mycket väl komma
från Falskby och vice versa.


Du besöker en av byarna, men du vet inte vilken det är, du måste fråga någon.
Vad ska du fråga för att få veta vilken by du är i?"




you're toxic...


Någon som har bilder från i fredags borde ta tummen ur och ladda upp dom tycker jag . tack! ;)

Nu blir det till att borsta tänderna (som inte har några hål enligt min tandläkare) och sedan titta på Vampire Diaries. Har haft det på datorn sen i torsdags, men har inte haft tid att titta på det förren idag! Skandal!!!


Miss you E <3

VÄRLDENS SÄMSTA E BER OM URSÄKT.


Skriver E?
Ibland känner jag mig som världens elakaste och sämsta kompis, nu är en utav dom tillfällena, förlåt att jag inte kunde komma på kalaset, jag ber verkligen om ursäkt. Men ! Vill att ni ska veta att jag älskar er, och saknar er verkligen.
Min moder fick trösta mig i fredags efter att jag träffade Nenne, började störtböla. För saknar er alla så mycket! <3
Ni får jätte gärna komma upp till mig v 41 (helgen) eller på lovet, bara slå en pling innan så jag vet när ni kommer <3 har för tillfället inte så råd med att komma ner riktigt, men ska försöka så gott det går!

Hoppas ni hade det bäst på kalaset, för det förtjänar ni verkligen! ÄLSKAR ER!

To buy or not to buy.... that's not the question.

Jag mötte upp Sandra förut. Jag skulle nämligen till tandläkaren under sista lektionen vilket innebar att jag inte hade någon lång håltimma. Istället gick jag och Chibi till biblioteket och lämnade böcker och sen en sväng på Nordstan.

Köpte mig en ny mössa;

Fast en svart, såklart :P

 

Näst på inköpslistan står ett par Skullcandy-hörlurar. Har nu efter snart ett år insett att det är jävligt tråkigt att lyssna på musik i ena örat. Speciellt på såna låtar där de liksom spelar olika i höger och vänster lur (alltså att man missar gitarren eller trummorna) så detta ska lösas med ett par hörlurar som inte behöver sättas i öronen! Jag är smart!


Veckans Crush v.40



Vecka 40 dreglar vi lite över (unga) Leo DiCaprio





I'm just that awesome


"Men Gud, ska vi gå och äta!?"
hungry Näni said to me xD

//Yuki

this is who i got my perv-genes from..



Pappa: -pekar på en bok som heter 'Dyngkåt & Hur Helig Som Helst'- "Den boken handlar om dig, Frida!"
Freeny: "Så säger man inte till sin dotter...!"
Pappa: "Vem är det som är sexually confused nu??"
//Freeny

.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det någons födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

quote from yesterdays filmis

"Asså, ibland är mitt leende större än mitt ansikte, typ..."

Freeny said, while watching a picture of herself xD

 

//Yuki


complaining ^^*

Datorn är äckligt seg på tåget med många tunnlar. Ska se om den klarar av ett inlägg dock.

Ikväll blir det filmis för Fika Family. Hemma hos mig (:

Detta betyder dock en liten dos stress för mig, som har vart iväg och spelat piano, åkt hem till Maksii och slösat bort lite tid på ett missförstånd och som nu behöver åka hem och städa och fixa resten av allt.

Egentligen är det stora irritationsmomontet att jag måste diska. Handdiska. För vi har ingen diskmaskin än på några veckor. Bajs. xD


RSS 2.0