London baby!

Tjaaa, nenne här! Idag drar jag och familyn till London. Awesomness :D ha det så bra till helgen, med sofi-firande och cupcakes-ätande ^^ kram

Den senaste tiden

Hannah 2011
Noteringar: Alla bilder är svartvita förutom den sista, vad fan hände med min överläpp på bild #2?, ja jag inser att bilderna inte återger min nya frisyr så bra >.< men ändå, tanken som räknas!!
Yuki jobbar

Idag postade jag 43st brev.

Sällan har jag fått chansen att bryta mot lagen så ofta som nu. Jag får nämligen se hemskt mycket sekretessbelagd information och har skrivit på ett fint papper där det stod att jag inte får ange vilka som är inskrivna på arbetsförmedlingen.

Häromdagen träffade jag en person i affären, och började prata med honom. Hans far dök upp och jag råkade nämna att jag ju hade träffat hans son på AF tidigare samma dag.  Dessutom dricker jag varm choklad för era skattepengar på morgonen... I am a bad person. I should go to prison :3

SchizoComa strikes againNu har Hannah åkt hem efter en awesome sleepover á la SchizoComa. Innan hon åkte hann vi dock ta bilder, där vi härmade några personer... Inga mindre än våra fellow Screamsigns.

Yuki


Nenne


Elin


Fi


Vad tycks? Har vi rätt syn på er alllaaa?

xo

After all this time?

TomFelton1
TomFelton2
TomFelton3
Always.


hihi.


This day is sick

Idag är min första sjukdag från jobbet, ever! Det är nästan lika stort som mitt första IG i matte.

Jag har hostat och hostat sen min första dag på jobbet typ, men de senaste kvällarna/nätterna har jag hostat till jag nästan spytt liksom. Det går inte att sova då. Så dag är uppdraget att sova massa, äta massa frukt, och skriva på min packlista.

Jag inbillar mig att om jag spenderar veckor med att skriva den, så kommer inget bli glömt sen. Vi får se hur det går med det. Med den fungerar också som något slags utlopp för nervositet. Jag ser fram emot att åka så jädra mycket. Jag inser att jag halvt önskar att sommaren ska ta slut, redan innan jag har hunnit bada mer än typ tre gånger. Det är nog första gången det har hänt.

Btw så fick jag just reda på att det finns både Kappahl, Lindex och H&M(!) dit jag ska flytta. Jag drog en lättnadens suck när jag fick reda på det. And then I felt like such a girl.

Jag måste fota mer! Lucifer har fått stanna i lådan alldeles för länge nu >.< But first, time to sleep some more ^^*

isolation

I'm so freaking confused! Big decisions ahead and I would much rather just hide in my room, watching Lost, not dealing with my life. Just kinda put it on hold 'til I decide what i wan't to do.

Don't ask why I wrote this entirely in english... because I have no idea. 

Until next time! God knows when that'll be... :P

Change aheadHej, Screamsigns! Efter några veckor utan att träffa någon av er börjar vi äntligen catch up igen. Igår fikade jag tillsammans med Yuki, Nenne och Fi vilket var nice :) Det kändes som att alla hade en hel del att berätta och prata om trots att det inte har gått så lång tid sen vår grillkväll i början av juni. Imorgon ska jag träffa Hannah för första gången sen dess, och på lördag ska vi alla träffas hos Fi och fira hennes födelsedag lite i förväg :)

Som jag sagt tidigare är mitt sommarlov uneventful och mundane (nej, jag hittar inte bra ord på svenska), och det består av att städa mitt rum, spela sims, äta onyttigt, hänga med Emily och Sebbe och att spela gitarr. Trots att det inte låter som mycket är jag ganska glad över mitt oinbokade sommarlov. Jag får chansen att spendera så mycket tid som möjligt av att bara vara här i Bohus och umgås med Emily och Sebbe nu när vi kommer att skiljas åt inom kort, då vi alla ska flytta åt olika håll. Jag har kommit på migsjälv med att försöka ta in så mycket av möjligt under mina promenader från deras lägenhet till mitt hus mitt i natten, trots att jag inte tycker om att gå ute så sent. Vetskapen om att det är de sista månaderna jag kommer att göra det är tillräckligt för att få mig att uppskatta det mer.


xo /Freeny

8D Nevah' fo'get...


ϟ It all ends


Her skeleton will lie in the cinema forever


Yuki har ett jobb

Jag gick på intervjun, fick panik, satt klistrad vid telefonen och nu har de just ringt. Jag börjar jobba på arbetsförmedlingen på måndag xD

Så efter att jag vart inne och skrivit på papper och sånt så ska jag som lovat åka och klippa mig. Jag är rädd... och stört glad :P

Oh well, just wanted to let you know :D

3 vuxenpoäng

Tjenare! Jag känner att jag samlat på mig hejdlöst mycket vuxenpoäng den senaste tiden. Jag har bland annat gått ut gymnasiet, och det är minsann inte illa!

Jag har sökt till skolor, jobbat och gått till arbetsförmedlingen.

Jag har fått nej från tre olika skolor som jag ville gå på, jag har fått sparken från mitt jobb och jag har missat ett möte på arbetsförmedlingen. (Vill bara förtydliga att jag fick sparken för att de inte hade råd att ha en sommarjobbare på bageriet där jag jobbade, och inte för att jag förgiftade någon.)

Nu har jag kommit in på en folkhögskola i Sala, där jag ska läsa skrivarlinje i ett år. Jag har gått till det jävla mötet på arbetsförmedlingen, fått ett jobberbjudande och ska således gå på mitt livs första arbetsintervju imorgon bitti. (Wish me luck!! Om jag får jobbet lovar jag att klippa mitt forever långa hår i den där korta frisyren som jag velat ha i många år nu.)

Jag var på IKEA häromdagen och valde ut ett par beiga saker till mitt nya rum och fan va skoj det ska bli. Jag både längtar och gör inte det, för hur roligt det än kommer bli så kommer jag sakna Göteborg och mina underbara Screamsigns ♥

RSS 2.0