Frida / svartvitt

© Hannah Hale 2011
© Hannah Hale 2011

Fotade Frida häromdagen till mediefestivalen. Här är ett litet smakprov, kommer nog inte att använda någon utav dom här bilderna, men tyckte dom vart fina ändå!


KISS

Skriver E? Jag såg en naken man som cyklade med hjälm, knäskydd och armbågsskydd en gång. Han var ca. 70 år, och svetten ran ner för ryggen på honom, detta gjorde att han glänste på ett väldigt sensuellt sätt. Efter denna upplevelsen har jag haft bestående mèn på hjärnan.
Men är egentligen nakenhet så farligt?
Kanske i och för sig är det så när man ser en gammalgubbe som har svansen i det fria och med en sadel som pressas in mellan hans svettiga svajande skinkor, vem vet när han var på toa senast, tänk om någon skulle få för sig att sno just den cyckeln, jävlar va det måste luktat!

NEEEEEEEEEEENNNEEENENNENNENNE ÄR HÄR O JAG E LYCKLIIIG :D
HON MED ELLER!? JA DE SÄGER HON IALLAFALL PUSSPUSSHEJJAG ÄLSKAR ER <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kommer ett 'riktigt' inlägg sen, men först:

sterd, not shaken

Nehe, bilden ville inte hamna där den skulle va.. :P Jag gav upp.

Jag säger till mig själv minst en gång om dagen att jag bara ska in och skriva ett inlägg här.. "Kom igen nu Yuki! Du kan skriva om det där, och det där! Du vet att du viill.." Varför det inte har blivit av är ett av världens många olösbara gåtor.

Men idag hände det. Idag, när jag har ätit hela dagen. Påskfirande = mormors påskbord = mätt i fem dagar (ah nästan).  Sen skyndade jag och syrran iväg på Red riding hood. Den va helt ok :) inte riktigt som jag trodde den skulle vara. Det va bra. Väldigt mycket som väldigt många andra filmer, men många sagofilmer blir det så med.

Just nu är det så himla mycket som händer. Syster (som bor i Eskilstuna) är här, så man ska vara social. Läxan skulle bli klar denna veckan, men programmet jag ska jobba i vill inte spara det jag gör (nån timmes arbete försvann häromdagen - underbart!). Sen ska foton till folkhögskoleansökningar vara tagna nu, samtidigt som jag har vanliga fotouppgifter som stjäl min uppmärksamhet.

Och för att liksomj hjälpa mig på traven med att orka allt detta har pollen börjar dyka upp. När jag börjar äta tabletter och så blir jag trött efter bara ett par timmar vissa dagar, även om jag sover hur mycket som helst.

Men jag ska inte klaga. För egentligen så trivs jag ju med att ha mycket att göra. Det finns inget annat att göra än att få det att fungera :P

Mycket text, ingen fin bild :O Next time I'll try better. Nu ska jag sova ^^* Natti!

En coool helgHannah sov över hos mig i helgen. Fredagen bestod av att gå på bio och att kolla på The Black Parade Is Dead (live dvd med My Chemical Romance. Vi är bäst på att kolla på live-dvder..). På lördagen stannade vi i sängen hela förmiddagen innan vi gick upp för att äta frukost. Sedan satt vi vid datorn i flera timmar (att kolla på kul bilder på nätet är mycket roligare när man gör det tillsammans :') HAHA var tvungen att göra den smileyn XD) och efter det tog vi oss ut på äventyr i Bohus...


En vacker sjö/damm jag brukar gå till.


Hannah blev så berörd av dess skönhet att hon bad en tyst bön.


Sedan log hon awkwardly när hon insåg att jag sett henne (hon behöll dock sina händer krampaktigt slutna om varandra)


Efter ett tag fick vi ett utbrott och började slåss med pinnar. Det slutade inte så bra, eftersom Hannah slog till mig hårt på benet. Det gjorde mig inte glad. Jag sprang efter henne tills jag fick min hämnd (ja, vi fyller båda 19 i år.)


Efter det äventyret gick vi och hälsade på några kameraskygga hästar. (Jennylunds ridskola. Jag red där mellan åldrarna 12 och 14.)


Mästerfotografen, hollaaa!!


Jag tog på en bild med Hannah och en häst, och vi insåg att det var det närmaste en bild med Frank hon någonsin kommit (eh.. fråga inte).

-

Helgen var alltså bra, fram till att Hannah kom hem och insåg att hennes looooove hade förlovat sig med någon. Woho, så kan det gå! Men nu har hon återhämtat sig och är galen som alltid. Byez :)

xoxo

the first 3 words you see describes your current mood


Äntligen!

Nu har jag äntligen hittat, och beställt, min studentklänning. :D

Kommer från Topshop.

Har planerat att ha blå skor till (om de ser ut som jag tänkt mig ^^). Så matchar skorna finfint med studentmössan! Höhö.


Textkommunikationsinlägg #13Helluu Screamsigns. Den här veckan har jag försovit mig varje dag och hoppas att det inte fortsätter så... Det är Religion B som blir lidande och det är inte bra eftersom det är en så rolig kurs.
Just nu sitter jag med Linnéa och Hannah på varsin sida av mig. Efter lektionen ska jag ha gitarr, och sen ska jag plugga lite med Hannah & Yuki.. och efter det.. blir det awesome time out n about with Hannah! Som vi har haft typ varje dag den här veckan as well.. Men jag vet inte. Med solen kommer även SchizoComa awesomeness and we just can't ignore that! We feel the neeeed.. of eachothers company.

Förresten gjorde vi en övning på Musik & Kommunikation idag, "Speakers Corner". Vi skulle ställa oss upp och berätta om det äckligaste vi visste på ett säljande sätt. Alltså som om vi älskade det. Fy fan XD. Bara jag tänker på den jävla konstfilmen blir jag helt äcklad. Choklad will never be the same again :(. Men det gick bra.

In other news...
KOMMENTERA NÅT RANDOM!

xoxo

Neni

Long time, no see, people!

Tänkte att jag skulle skriva en rad eller två, så ni vet att jag lever. Dessutom har ju vissa personer på den här bloggen... jsfkHANNAHksjgv.... klagat lite. Haha.

Anyway. Har ju liksom inget intressant att skriva, så det här känns ju aaaaaaaaningen krystat. Men ni får leva med det!

Är hemma idag. Due to skoltrötthet, sjukdom, försovning, förkylning, allmän "I don't give a fuck"-mentalitet. There you have it. Har till min förskräckhet (om det nu faktiskt är ett ord?) insett att om jag inte vore så dum i huvudet så hade jag kunnat ha 4 lektioner i veckan detta året. Eller ja, 6 lektioner (Engelska C kan jag inte inte välja, om ni hänger med...) Men Psykologi hade nog kunnat köra upp den faktiskt. pallar inte. Så hade kunnat läsa endast Foto, A&S och engelska. Men näääääe, let's choose more than you have too! YAAAAAAAAAAAY!!!! not. Känner för att slå mig själv. Too bad att det nog är aningen försent att hoppa av psykologin efter halva kursen, haha.

Aja, ska sluta tjata skit och börja på psykologi-uppgiften som ska in imorgon. (Känner jag mig själv rätt så kommer den inte ens vara påbörjad när jag ska gå och lägga mig ikväll. wihoo.)

Herrå!

Gissa åldern- SVAR

30 i år! lovar, den mannen åldras baklänges..


Textkommunikationsinlägg #12Ännu en gång har vi vikarie på textkommunikationen. Hallelujah. Det innebär facebook och prat för hela slanten. Det kan dock bli långtråkigt att se den vilsna vikarien tassa runt och undra på vad han egentligen ska göra. Hur som helst blir det en välbehövd paus, eller nåt.
Ikväll ska jag spela på Öppet Hus för tredje gången, vilket ska bli TRÅKIGT :). Nej, men det blir väl spännande.


///Jag hann inte skriva klart för att Sofi pratade och jag kunde inte koncentrera mig då :( haha <3 Förresten gick Öppet Hus bra, woho.

xoxo


RSS 2.0