tuesday

Min dag spenderades alltså på Ullared.
Jag såg, för första gången, Ullareds-kungen! (Det du Laila!) Dessutom såg jag VD-Boris :)

När vi stod där och kollade på väskor så hör vi i högtalarna att det ska ske ett bröllopp inne i butiken... wtf!? Jovisst, 5 meter därifrån skulle det äga rum och tv-kamerorna filmade. V-e-m  g-i-f-t-e-r  s-i-g  p-å  u-l-l-a-r-e-d-?

Ja, det finns många frågor att ställa sig här i livet. En annan kan vara; varför envisas min gravida granne att gå omkring utomhus i en stringbikini?
Jag lär nog aldrig få ett svar på det...

Hälsningar från norrland!

Yesh, jag befinner mig alltså i Norrland nu. Har gjort det ett fåtal dagarm, faktiskt.

Jag har i skrivandets stund fått mellan 40 och 50 myggbett, ALLA lokaliserade på mina arma ben. Till saken hör att jag är känslig mot just myggbett, så jag har fått besöka Apoteket och inhandla bedövningssalva för att överleva. Bläh.
Lyckades dessutom riva sönder flera stycken redan första dagen, även om jag försökte vara försiktig.

I alla fall, minns ni valparna jag pratade om när jag kom hem efter jul? De är stora nu, även om Emmis familj bara behöll ev av dem. Hon heter Zita, är lika stor som sin mamma, och har helt sinnessjukt mycket energi. Studsar runt hela tiden, och tycker om att slicka folk i ansiktet. Sitter man på huk hoppar hon upp med framtassarna på axlarna och kramas! <3

Annars?
Jag har sett ännu mer Naruto, vilket ingen bryr sig om. Dock! Jag förstår faktiskt vissa ord de säger - Jag ser den på alltså på japanska, med engelska subtitles. Jag tycker det är superhäftigt, hah, jag kan faktiskt en aning japanska! x3

E är psycko.

Skriver E?

HAHAHAHA!
Livet leker, aldrig grubbla, när man bor i en parasit bubbla!
Saknar er! 8D
Men nu till saken:
*    Det är varmt i Norberg.

Tack för mig.

Ps. ZOMBIE KATTEN GIDEON HAR KÄKAT PÅ MINA FÖTTER HELA MORGONEN!!
SÅ NU ÄR JA OXÅ ZOMBIE OCH JAG TÄNKER TA ÖVER VÄRLDEN MED MINA ZOMBIEKUMPANER!

*Spyr på alla som inte gillar zombies*


Bye! :D

BTW, NI SKA KALLA MIG MS ELIN, FÖR DE GÖR DOM PÅ HOTELLET.

Hard work work.

Hemma efter jobbet! :)
Vilket är gött bara en normal dag, men imorgon är jag ledig så det är extra gött att ha kommit hem. Inte för att jag ska ligga och lata imorgon på min lediga dag (gud förbjude), jag ska till ullared. Vilket ju såklart är kul. Men, idag hade de invigning av den nya delen av GeKås så imorgon kommer det nog vara rätt mycket folk. Mycket folk + varmt väder = inte lika kul. Men, men, det är smällar man får ta :P

Något lär man ju köpa. (Jag har ännu aldrig vandrat ut ur GeKås portar utan att ha handlat något.) Det är väldigt lätt att en femhundring springer iväg, men riktigt så roligt ska jag nog inte ha imorgon! haha.

Sommarhat

Eftersom ingen annan tycks inse det, så skall jag berätta för er alla varför sommaren är en plåga.

För det första, så är det varmt. Värme är någonting dåligt. Den ger huvudvärk, precis som allt hemskt solljus. Vilket leder till den andra irritationspunkten: Solen!
För att inte bli solbränd, vilket oftast bara ger konstiga klädsilhuetter av blek hud, måste man konstant smörja in sig i kladdig, kletig solskyddsfaktor. När man väl är insmord klibbar håret fast precis överallt, precis som katt- hund- och alla andra sorters djurhår. Om man torkar av sig eller så, måste det på mer solskydd. Och för att inte bli rödbränd och fjälla, måste man ha solskydd i ansiktet med, vilket i sin tur leder till smärtsamma finnar, för all solskyddsfaktor är fet och täpper till porerna.

Man blir dessutom svettig och äcklig, utan att så mycket som röra ett finger. Man luktar illa, och man blir kletig: Inga kläder sitter trevligt, och det finns inget värre än att vakna dyblöt och jättevarm.
Och är man som mig, som inte tycker om att springa omkring halvnaken på stan i tubtopp och minikjol som visar mer än de döljer, så blir det ännu värre. Man KAN inte vara klädd i underbara, fluffiga tjocktröjor i gassande sol!
Dessutom finns det väldigt få snygga och absolut inga bekväma sommarskor, så jag springer omkring i gymnasikskor hela sommaren. Eller kängor.

Och allas tjat om att bada! Jag vill inga bada, jag badar knappt ens i badkar. Jag hatar att visa mig halvnaken, oavsett om det är människor omkring mig eller ej. Och vatten är obehagligt, och läskigt, och håret blir helt förstört. Solskyddet åker av om man badar, och så fort man går upp blir man stekt igen.
Dessutom kommer det sand överallt.

Enda fördelen med sommaren är att man är ledig.

Sådär. Nu sa jag det.


France

Sitter för stunden vid Lucys dator och väntar på att hon ska duscha klart. Imorgon åker vi iväg till Frankrike.. Vi ska åka hemifrån vid, vad var det? 6? Härligt. Men det kommer vara värt det. Det blir en liten mini-turist tripp då vi ska klämma in alla intressanta sevärdigheter på 3 dagar. Och så ska jag ju på konsert och se Green Day och Billy Talent, whatever... Haha, nä men det ska bli så jävla kul :) Kommer att bli intressant att se dem och inte stå i the Golden Circle för en gångs skull. Hoppas inte folk är torra i mitten med oss.

De senaste veckorna har bara bestått av festivaler och att umgås med folk, vilket jag njuter av. Men en del av mig längtar tills Juli då jag inte ska göra någonting alls. Jag måste ju vila upp mig till tvåan som ska vara så hemsk...

Saknar er i Fika Family, hoppas ni har det bra där ni är :)

/Freeny

E & Ne

Nu sitter jag och Elin här :) (Elin, mer känd som E, som ännu inte skrivit något inlägg här på bloggen).

För tillfället läser hon min novell som jag vann skoltävlingen med. Men egentligen väntar vi på att Hani ska logga in på msn eftersom vi behöver boka ett hotell till londonresan som ju faktiskt bara är 5 veckor 6 dagar och 15 timmar bort... :PNå?

versus

Tycker inte speciellt mycket om den, men tänkte jag skulle visa den ändå. Jag arbetar alltså på en ny avatar-bild.

Circle of Life

Väskan är packad, nu är det bara ett fåtal saker som fattas! Lite alvedon skall inhandlas, eftersom alvedon är en av få mediciner som är snälla mot magen, den externa hårddisken skall packas ner och lite färkost skall inhandlas, tillagas och packas ner. Blir troligtvis pastasallad, eller något i den stilen. Och måltidsersättningsbars.

Måltidsersättningsbars äger, för den delen. Vissa kanske använder dem för att gå ner i vikt, även om de nog är den dyraste bantningsmetoden i modern historia. Jag, å andra sidan, använder dem jämt som färdkost och skollunch.
Som färdkost är de super! De tar för det första jättelite plats, det är ingen risk att man kladdar överallt ifall man tappar dem, och man blir inte sådär övermätt som man annars kan bli om man sitter stilla. Jag skall sitta i en liten tågkupé i arton timmar, så jag blir inte riktigt hungrig eftersom jag inte rör mig, men jag måste ju ändå äta.
Som skullunch är de ochså jättebra, för mig i alla fall. Jag har alltid hatat all skolmat, och utbudet av vegetarisk mat är sjukt dåligt - Allt innehåller bönor! Jag avskyr bönor! Så har jag en måltidsbar, så äter jag i alla fall något, vilket jag annars gärna skippar.. Dessutom får de plats i skolväskan, och smakar gott!
Min favoritsmak är caramel and toffee från Nutrilette, låter inte det supergott?

I övrigt skall jag snart gå och lägga mig. Åtta på morgonen. Jag har helt vänt dygnet, men måste vara vaken så jag kan dra till apoteket för att köpa alvedon, biblioteket för att lämna tillbaka en bok, mataffären så jag kan skaffa färdkost, sen hem och duscha så jag är ren och fin tills tågresan, som garanterat kommer göra mig svettig och blähig igen. Circle of life, I guess.

Och som avslutning, mitt absoluta favoritcitat från The Simpsons Movie.
Soldier - General, I'm afraid you've gone mad with power..
General - Of course I have! Ever tried going mad without power? It's boring, nobody listens to you!

Still Butterflies

Hur ska jag kunna sova?

hjärtflimmer

Shit, shit, shit, shit. Jag ddöööööööööör.

Händer detta på riktigt? jag har typ 80 000 fjärilar i magen och mina händer darrar...

Junkfood <3

Jag är helt otroligt uttråkad. Har visserligen läxa kvar, men bara en, så jag tycker det är helt okay att skjuta på den en timme till. Eller två. En bokrecension mer bestämt, och de tar inte så väldigt lång tid.
Därför sitter jag istället och väntar på att pizzerian skall öppna, för jag bestämde mig för att jag är värd en falafel, för att jag faktiskt gick ut skolan i år med. Och för att jag är klar med alla läxor - Nåja, nästan - För att jag har förebett mig i tid för min resa, kommit ihåg att lämna in alla skolböcker och så vidare. Listan med anledningar till att äta skräpmat kan alltid bli helt oändligt lång, för det finns egentligen inga bra anledningar till att INTE äta junkfood.

Och nu, en strip från en av mina favorit-webcomics; Sinfest!Jag älskar fortfarande min Zero. <3

Hana-list

Jag kör på en lista, som Hannah gjorde. Har bara tre minuters paus mellan läxorna xD Ignorera eventuella stavfel från trött Yuki.

1. Jag har inte tid att sova längre, enda anledningen till att jag sover är att jag ska vakna nästa morgon + inte somna när jag gör läxan.

2. Ändå känns läx-situationen äntligen lösbar när jag skippade multimedian.

3. Jag jobbar bäst under press, men detta blev för mycket så nästa år får jag hitta en bättre lösning.

4. Tiden går så fort när man pluggar så det känns som man äter konstant och är hungrig konstant.

5. Jag ska på typ anställningsintervju-möte imorgon som jag inte ens hunnit oroa mig för - önska mig lycka till! ♥

Natti ^^*

Colourful Zebra

Idag fyller min syster 16 år, grattis till henne :)
Detta firades med jättegod middag och snart ska vi äta glass och jordgubbar. Mums. Dock tycker jag att vädret hade kunnat vara lite finare.
I och försig är det bra för förra året så jobbade jag när det var som varmast och när jag var ledig så regnade det nästan hela tiden >.< vilket hade som resultat att jag inte blev brun för fem öre. (inte för att jag brukar bli brun, jag får en väldigt charmerande rosa ton...)

I år kanske jag inte hamnar lika mycket efter alla andra på sola-fronten.Kollade runt lite på internet igår och hittade världens finaste klänning! vill ha, vill ha, vill ha.

 

Ovanligt färgglad för att vara jag, men jag har faktiskt blivit mer färgglad det senaste :)

ett IG kan sprida lycka

Jag har just bestämt mig för att få IG i två kurser. Matte (som iofs bestämdes för längesen) och multimedia. Jag blev lättad av det. Detta betyder ju att jag kanske hinner med allt! ♥

Jag har nämnligen fortfarande väldigt mycket att göra och de skriftliga arbetena fick inte tillräckligt mycket uppmärksamhet när mediearbeterna slukar så mycket tid.

Jag ber å allas vägnar ursäkt för den släng av inaktivitet som drabbat bloggen, men ett par av oss har precis fått sommarlov, en jobbar och ett par jobbar baken av sig för att få klart alla uppgifter som försummats under året. Jag är en av de senare. Och sen åker jag till frankrike. Men efter det, då jävlar har jag mycket att skriva om.

Jag har inte heller funnit tid att lägga upp bilderna från grillisen. >.< Lika bra folk vet det redan nu att vi är dåliga människor C:

Sommarlov och skola

Jag sitter och tittar på Naruto och funderar på att göra mer utav min läxa. Jag skall läsa lite mer i min bok, skriva en bokrecension och göra klart Fas F i Astra, trafikkunskapsprogrammet vi har i skolan. Så jag skall in till skolan imorgon, igen, trots att vi hade avslutning i fredags. Känns som en lagom rolig början på sommarlovet.

Nåja. Jag är i alla fall ganska säker på vad jag skall ha med till Luleå, måste bara packa ner det ochså.

Jag åker för övrigt på fredag, ifall någon undrar.

ENTER SHIKARI <3

Nu har jag läst på två ställen att Enter Shikari kommer headlina på en festival som heter Moshpit Open. Festivalen är i Stockholm, men det är det lätt värt om jag får se mitt absoluta favoritband en gång till i år :D

Jag var ju totalt deprimerad i veckor efter att jag såg dom i början av detta året. Ville bara se dem igen, haha. Förhoppningsvis får jag chansen nu då :)blink

Jag tänker så småningom lägga ut bilder från grillkvällen i fredags. Om inte Yuki hinner före, hon har ju faktiskt också bilderna.

Men för tillfället är jag så utmattad att jag knappt orkar blinka. (Har jobbat idag, och hade glömt av hur ansträngande det faktiskt är att gå och plocka varor.)

 

Bilden är där för att inte inlägget ska bestå endast av text ^^


ich bin alt

Skrevs igår och publicerades tydligen inte :P

Jag har sökt jobb och ska på möte (read about it here). Häromdagen handlade jag mat (delvis jag) som jag sedan hjälpte till att laga. Jag åtnjut en smarrig middag med några nära väninnor och avslutade kvällen med samtal och familjespel.

JAG ÄR GAMMAL!! Fast det var ju smaskig mat ^^*

Jag har precis gjort en drink (alkoholfri) liknande den vi drack igår ^^* Jag vågar mig på att sno en av Nennes bilder för att visa upp den.

Den ser nästan lite orange ut. Klicka för större bild :)


Picture!

Nu har jag en bild! Ska nog göra om den, någon gång..  

...orka.

Imorgon (eller tekniskt sett idag) är min andra riktiga sommarlovsdag. Det är dessutom min sista sommarlovsdag tills om fyra veckor, eftersom jag de närmsta veckorna ska jobba.

Imorgon ska jag ta 9.20 bussen hemifrån. Yay, där rök min sista chans till sovmorgon...

Nenne promised she'd make us cookies - and she did!

Under en tid längre än jag kan minnas nu har Nenne lovat att hon ska baka kakor åt oss. Hon har gått runt och skrytit om sina gooda kakor. Hon ville inte hålla tyst om dem. Ständigt påstod hon att hon skulle baka dem åt oss.

(Det kan ha varit jag som tjatade och påstod att hon lovat baka dem åt oss men sådana triviala saker är inte värda att spekulera om. Nu pratar vi inte mer om det!)

Hur som helst hände det igår. Nenne plockade fram ett par delikata kakor i smak av vanilj. De riktigt utstålade en perfektion lik ingen annan. De här kakorna motsvarade allas förväntningar. Och vad annat att förvänta sig av Fika Familys överhuvud, Näniphär?

Igår var jag en lycklig människa. Äntligen bakade Nenne kakor åt oss ^^*

Hon får förresten gärna dela med sig av receptet. Så kan vi alla baka just sådana kakor åt våra barnbarn när vi är gamla och (förhoppningsvis) visa. Vi ska kalla dem: Nennes vaniljkakor, eller Nennekakor.

Note to self...

Jag är den där typen av människa som älskar att göra listor. På precis allt.
Just nu sitter jag och gör en lista på vad jag skall ha med mig när jag far norrut med pojken om en vecka, för jag skall spendera halva sommaren i Lule, och jag VET att jag skulle kunna tjura hela tiden om jag glömt ta med något viktigt. Därför tänker jag dela med mig av mån lista och varför jag behöver de olika sakerna, så skall ni hjälpa mig att komma på ifall jag glömt något, eller om jag tar med nåt jag inte kommer använda.
För jag är expert på att packa dubbelt så mycket som jag behöver.

Datorstuff och hörlurar, vilket innebär USB-minnen, laddkablar för Mp3 och mobil, hörlurar och mitt mobila internet. Alltihop i en liten necessär i storleken av en knuten näve, typ. Bortsett från hörlurarna med båge.
Ritblock, pärm och pennor, för jag kommer ju inte kunna gå en månad utan att måla. Och jag vill inte använda pojkens lösa kopieringspapper och uttorkade tuschpennor för att måla, jag vill ha mina fina block och kvalitetspennor.
Extern hårddisk, jag tänkte köra på en ny taktik: Istället för att försöka lista ut vad jag behöver ha med mig och föra över det på min lilla notebook, skall jag ta med hela den externa hårddisken, men lämna lilldatorn hemma. Då har jag med alla filmer, dokument och annat, och jag kommer få låna en av pojkens datorer, som är lättare att använda än min lilldator.
Handkräm, eh.. Handkräm är bra. Mina händer blir jättetorra, inte trevligt. Tar knapt nån plats heller, kan jag släpa runt på det varje skoldag kan jag ha med det till Lule.
Necessär och hårstuff, okay, jag kommer inte sminka mig särskilt mycket. Men det är kul att kunna ifall jag skall göra nå speciellt, och necessären (med hårborste och vax i) tar inte stor plats.
Plånbok, mobil och Mp3, jag tänker inte ens förklara varför jag behöver de första två, men Mp3 behöver jag för dit- och hemresan.
Medicin, jag måste ha med min migränmedicin, visst?
Bok, jag hade tänkt ta med pocketutgåvan av Klanen Otori; På kudde av gräs och se om jag kan läsa lite, har bara läst första boken (som jag nu läser om på engelska).
Solglasögon, jag kan inte bestämma mig1! Solglasögon är ju å ena sidan bra när det är soligt (duh), men å andra sidan är de ömtåliga då jag inte har något hårt fodral åt dem, och jag kommer nog knappt vara ute i sommar. Vad skall jag göra?
Badkläder, skall jag ta med dem bara utifall att jag får något ryck och vill bada, eller skall jag lämna dem hemma med tanke på att jag inte badat ute på tre år?

Sen skall jag givetvis ha med kläder med, men förutom det, är det något annat jag absolut borde ha med?

I see a shadow!

Innan Yuki tar och slår på mig, kanske jag borde lägga upp den där bilden som jag lovade.

Grejen är att jag, på grund av min sjukdomliga sjukdom, inte kunde vara med på grillpartyt i fredags. Yuki tyckte därför jag skulle ladda upp en bild på mig på bloggen, som straff, eftersom paranoidaste lilla jag inte gillar att lägga upp bilder på mig själv.

Meeen, nu är det ju så att Yuki faktiskt inte specificerade VILKEN bild jag skulle lägga upp. Men jag lovar, det är jag på bilden! :3


heart-attack

Idag såg jag och Sandra att Bullet for my Valentine och Funeral for a Friend ska spela på Lisebergshallen i November. :D

Gissa vem som ska dit?

Har velat se Funeral for a Friend aslänge och Bullet for my Valentine var snart 2 år sedan jag såg. Kommer bli askul!

Response

Tänkte svara på en kommentar som jag fick igår.
 

Svar: Tackar :) jackan kommer från H&M och klänningen kommer från New Look. :)


skrattanfall och befriade andar

Idag fick vi se Hana befrias från sin onda ande. Det är bara att skratta tills du kippar efter luft och när det är över är den onda anden borta :)

Vi har haft jätteskoj ikväll. Vi har ätit läskigt god mat och druckit himmelska drycker. E och Sofi, bli avundsjuka!! Och jag har inte ens kommit till efterrätten än. :O

Jag säger bara: se fram emot knasiga bilder imorgon xD

Nu är det dags för oss att soova.

Jag mår nästan lite illa faktiskt :C Men det försvinner till imorgon :)

uttråkad trots upptagen

I dagens sysslor (skulle gjort det i onsdags) ingick att kasta återvinning. Så jag vandrade bort i blåsten i min vida klänning och hoppas helt enkelt att folk är så vana vid bakdelar endast täckta av leggins numera att de inte bryr sig för jag hade händerna fulla när blåsten jävlades. xD

Snart kommer folket och jag jobbar för full med att få rummet att se acceptabelt ut. En sak jag inte fattar är hur så mycket damm lyckas ta sig in i mitt rum på de två veckor sedan jag dammade och dammsög senast.

Det är sick, mannen!

Jag vill ha en ny liten "Yuki skriver"-bild :C Jag ska göra det nästa gång jag har tid.

BAAAI!

a pair of black converse

Charming Pictures.
Men så såg jag ut :)Ja, man står så när man pratar i telefon.

 

typ en timma kvar nu bara! stressa!


SOMMARLOV!


ÄNTLIGEN!

Har nu en och en halv timma på mig att byta om, ladda kameran, äta nåt smått och packa innan vi ska till Yuki och grilla.
Borde jag verkligen spendera tiden vid datorn? Ja. För jag måste ju lägga upp lite bilder från idag. Väldigt charmerande bilder dessutom, blåst som orsakar flygande hår i hela ansiktet är väldigt uppskattat. Speciellt på avslutningar och sådär.

 

 

 

Yuki's lovin' it!Suit up!

Dresscode for tonight: suits!!
Alternativt fina klänningar eller skjortor C:

Jag måste egentligen städa mitt rum nu och göra i ordning så jag avslutar detta inlägg med bara den texten. Och för att förstärka mitt budskap:

 


Tonight is gonna be legend... wait for it... DARY!nervarvningsbehov

Imorgon är det skolavslutning. Den lilla nedräknaren visar 8 timmar och 8 minuter. Om 8 timmar börjar vi. Alltså är det dags att skita i allt jag egentligen borde göra och helt enkelt lugna ner mig och somna. Jag mådde jätteilla förut. Jag skyller på stressen. Det är dens fel att jag är trött och hängig hela tiden också. Men om jag stressar sönder mig nu, då blir allt lättare nästa år. Det måste det bli. Och jag har ju en hel vecka i den lugna franska byn Taizé på mig att varva ner sen. Och sova.

Jag redigerade lite till idag. Redigerat om min Flicka med pärlörhänge-parafras C:

Det är Nenne på bilden ^^*Originalet hittar du här :)

Jag vill mäh!

Jag vill ochså presentera mig. På ett anonymt vis, typ.

Jag är, liksom Yuki, en kvällsmänniska. Det innebär att jag helst inte vaknar före tre på eftermiddagen och mina inlägg troligtvis kommer postas runt tolv eller senare - Precis som nu! Liksom Yuki är jag ochså väldigt dålig på att presentera mig, så här kommer en lista med tio random fakta om mig!

Jag pluggar japanska: Jag kan läsa hiragana och katakana, säkert två kanji med. Japanska är roligt, anime med.
Jag är jättebra på att minnas totalt onödiga fakta, som det korrekta suffixet ifall man skall tilltala den kejserliga japanska familjen eller vart Legolas föddes. Jag är väldigt lättpåverkad av socker och blir hyperaktiv jättelätt, och jag tycker roligt formad mat är kul, och lever därvid helst på mat av släktet "halvfabrikat". Nudlar är bra, sådetså.
Jag stavar medvetet fel på "ochså", som skall stavas "också", men eftersom det ser fult ut stavar jag på mitt sätt.
Jag klär mig uteslutande i svart eller gråskaligt, färger är farliga.
Jag spelar World of Warcraft, MMORPG'et som har absolut störst geek-faktor. WoW är roligt, jag kan frammana en shadowfiend som ser ut som en pök-bläckfisk och förvandla mig till fluff.
Jag har, som jag tidigare nämnt, en pojkvän som jag bor tillsammans med. Han är importerad från långt uppe i norr, är dator-geeky (pasokon-otaku!) och äter jämt kakor. Hans uppgifter i hemmet inkluderar att ta ner saker från platser högt upp.
Jag älskar TV-serier och följer maniskt NCIS och The Simpsons, House är ochså bra, dock repetativ. Jag gillar även anime, mina favoriter hittils är Welcome to the NHK!, Kuroshitsuji, och Fullmetal Alchemist Brotherhood. Fascinerande nog tenderar jag att gilla shonen-anime mest, menmen.

E


Damn vad jag saknar dig! <3

sooooooooooooooooooon

Jag har vart och köpt de där kakorna jag tjatat så mycket om. Nu kan jag släppa det och gå vidare med mitt liv. Förslag på andra sysselsättningar: göra läxor.

Ja! Men det kör vi på! :D Redigera foton säger du? Wohoo! C: ^^*

Seriously though. Imorgon är det äntligen skolavslutning. Det ska bli en rolig dag. Jag har gett mig själv ganska mycket ledigt i helgen för att jag ska orka med nästa vecka också.

Jag kanske skriver senare. Behöver komma igång nu C: Jag tackar Nenne för alla hennes knäppa inlägg som håller mig på gott humör xD

I'm bringing sexy back!

HAHAHAHAHA. Ibland är jag nästan rolig.The Lions are at the door...


Göteborg är invaderat av Rockers!

And I looooooove it :)

Lite besviken över att jag själv inte ska gå på någon av helgens festivaler men ingen av dem hade det där superbandet som jag bara måste se. När The Used skulle till Pier Pressure blev jag galen och var tvungen att gå. Men det var tur att jag inte hann köpa någon biljett innan de meddelade att de inte skulle spela. Resultatet blev då tyvärr en spelningslös sommar :'( menmen. Jag har ju faktiskt sett Enter Shikari i år, och inget slår det.

Detta är ju då varken Enter Shikari eller the Used, är det någon som vet vilket band sångaren sjunger i? De är svenska ;)


Äntligen!

Jag sitter för tillfället i skolan. Egentligen har jag redan slutat, men jag behövde stanna kvar lite och lämna in de sista bilderna till Foto A-kursen. Och nu har jag äntligen gjort det.
Det är nog den bästa känslan som finns. Att bara kunna släppa något som har legat och gnagt i flera veckor.

Tänkte fira med att gå och köpa en fralla, för jag börjar bli hungrig (det känns som om jag konstant är hungrig. Vad är det för fel? xD).

Sedan är det tömning av skåpet som gäller. Kommer inte bli kul att gå igenom det som finns där...


Slänger in bilden som jag egentligen skulle lagt upp igår :)

En farlig Yuki.

I am also the master of destruction

Jag kom påmig själv med att tycka att kanske vore det en bra idé om alla presenterade sig lite. Oturligt nog är jag dödligt dålig på sånt så det blir en kort presentation. Kanske slipper Fi, som är lite paranoid :P.

Hej! Jag heter Yuki! Vad heter du?
Jag mår bra! Hur mår du?

:P Ne bara skoja.

Jag är en person som samlar på mig högar med sena ankomster likt högarna i mitt ostädade rum. Jag är nog aningen kaotisk och har sällan koll på allt. Jag går i några dagar till på medielinjen med inriktning foto. Det är skoj. Med utan egen kamera är det svårt att hinna med. Nästa år är mitt sista år. Sen beger jag mig till en folkhögskola någonstans.

Jag har två syskon. Båda rödhåriga. Det är inte jag. Jag har brunt hår.

Jag spelar i vanliga fall piano en gång i veckan. Men nu har jag sommarlov. Från allt utom skolan. Det börjar först på riktigt på torsdag nästa vecka.

Asså nej, jag vet inte vad jag ska skriva mer. Den som vill veta något får fråga :P

Jag tror folk kommer att få se en bild av mig efter fredag. Då kommer nog många fina bilder upp hoppas jag C:

Oh, och just det. Jag är klumpig. :P

Jag tycker om att vara vaken på natten och sova på dagen, eftersom jag är en B-människa (En sån med senare dygnsrytm). Därför valde jag att gå på eftermiddagskurser. Men jag fick inte det. Så efter mycket om och men och velande i ett halvt år slängdes jag in i Fika Familys klass och förstod strax efter att vi var besläktade (jag blev kompis med dem).

Nu ska jag ivääg till skoolan. :P

Pen Tool <3

Jag vill ochså ha en liten bild. ;__;
Menmen, jag skall göra en, bara inte just nu.. Jag hade tänkt kapa Emmis dator, som praktiskt nog har både Photoshop och drivrutinerna till Pen Tablet'en installerade, så fixar jag nåt.

Jag satt idag i flera evigheter och försökte förstå mig på hur Pen Tool skall ställas in för att vara användbar, och när jag (egentligen Em) äntligen lyckades göra rätt, var jag för trött för att rita nå. Menmen.

För att förklara för potentiella utomstående som läser bloggen, så är Emmi min pojkvän. Han heter egentligen varken Emmi eller Em, men jag har en underlig tendens att ge allting feminina smeknamn, dessutom har jag ingen lust att ge ut några namn alls på internet. Internet är stort, jag är paranoid, sådetså.
Em är ochså väldigt olik E, som är mycket femininare, aningen kortare och samlar på pandor. Em är lång och äter kakor.

I alla fall, över till ett sorgligt beslut: Jag kan nog inte umgås med mina ina vänner, aka medbloggerskor, på fredag. .__.
Jag är fortfarande sjuk, och jag har lyckas smitta Em (Inte E), så risken att jag istället är hemma och käkar nudlar. Istället för att sitta och hosta lungorna ur mig iklädd oberäkneliga lager kläder för att inte frysa, sörplandes på hostmedicin när ni andra dricker cola.

sömnig Yuki

Så roligt att de flesta har hoppat på nu C: Nu gäller det bara att hålla i det under sommaren :P

Idag har jag jobbat verkligen hela dagen. Jag gick upp halv sex och går och lägger mig först nu. Jag kommer vara en zombie på fredag! :O

Det värsta är att jag fortfarande har massa bilder kvar att redigera. Varför tar det sån tid för?

Oh well. Jag kan vara stolt över att jag fått så mycket gjort i alla fall.

När jag är klar med alla ska jag göra en ny kategori på min egen blogg där jag lägger in alla bilder jag tagit under kursen, så får jag länka till det här C:

Godnatt! ^^*

en effektiv men kaklös dag

Jag kände mig just smått berövad min belöning för dagens hårda slit. Netto, platsen jag planerat införskaffa mig Oreos på, var stängd. Tydligen är klockan halv tio. Även om jag just kom hem typ.

Idag har jag varit övermänskligt duktig och effektiv. Jag har infunnit mig på en fotolektion för att i lugnan ro förtära smaskig glass på skolans bekostnad på ett av järntorgets närliggande caféer. Jag har sedan förskaffat mig sen ankomst till en svenskalektion för att kunna höra andra halvan om en historia om bakverk för att sedan förtära en tredjedel av just ett sådant bakverk. Tydligen fick man bara en hel kaka om man kom i tid. Detta lärde vi (Ne, Hana och jag) på det hårda sättet.

Efter en brakfest till lunch bestående av lasange och muffins i choklad och blåbär begav jag mig till fel plats och väntade på att en lektion som redan påbörjats på annan plats skulle förflyttas dit jag var. Det hände inte.

Efter mycket om och men och många svordomar lyckades vi utan lärarens (som för övrigt lovat hjälpa) hjälp skramla ihop all utrustning för att påbörja en studiofotografering på nätta fyra timmar. Systra mi var där och bilderna blev coola.

Sen åkte jag till staden med Hana, fotade lite, lånade bok samt ljudbok och begav mig sedan hemåt.

Jag tänkte lägga upp de två bilder jag hunnit redigera hittills innan jag fortsätter med att redigera de återstående 42 bilderna... xD Ne, förhoppningsvis behöver jag inte redigera alla. På vissa har jag två att välja mellan. Så 30 bilder kanske  :P

Det är bara att klicka på den första bilden om ni vill se den större.

Jag kallar den: Flygande hår.

 

Naruto-wannabe?.

 

Jaja, time to get back to work. Är för övrigt mycket effektiv. Lyssnar på bok samtidigt som jag redigerar. ^^* Den jag ska analysera sen. Och det är tillåtet.

 

Imorgon ska jag köpa!

<3


Freenys första inlägg :o

Hahhaha, okej media-elever, skratta inte för mycket åt min lilla "logga" grej. XD
Men anyways, det här är mitt officiellt första inlägg på bloggen!

Just nu tänker jag mest på de kommande veckorna. Jag har fullt upp. Imorgon är det West Coast Riot, på fredag blir det grillning och övernattning (eller? haha), på lördag kommer Lucy och på söndag blir det Pier Pressure... Wah. Haha. Och helgen efter det ska vi åka iväg till Paris, och helgen efter det ska min mamma och styvpappa gifta sig. Massor att göra..! Men det är kul!!

Den här veckan har jag varit hur trött och slö som helst. I helgen var jag sjuk, så det här hängt i lite. Det känns lite som att min kropp har tagit sommarlov, för jag orkar inte med skolan alls nu. Skönt att den är över snart. Jag fick i alla fall reda på att jag får MVG i Religion idag :) Så himla skönt att höra. Jag har verkligen kämpat hela våren för det betyget XD

Annars har jag väl inget mer att skriva.. Längtar tills Fika Family gets together på fredag!!! <3

/Freeny

__

Oooh, hittade en till. :) 

yes liksom...


Signs

Jag hade egentligen tänkt slänga upp en bild på Yuki, men så kom jag på att min hårddisk ligger på undervåningen.
Jag är lat = jag lägger upp lite andra helt random bilder som jag hittade på min dator. Kommer tyvärr inte ihåg hemsidan där jag hittade dem.

 

 

 

 

 

Haha, genialt.The stars will be our allies...

Okej, det tog typ två minuter innan jag bestämde mig för att göra en ny inläggsrubrik.
Yukis var så liten och söt, och då kändes min alldeles för stor. Haha.
Om Yuki har en liten, då ska jag ha en liten :P

Istället för ränder fick det bli stjärnor, gölligt va? :)

(Btw, jag tog bort den andra rubriken så den försvann från alla inlägg. Tro inte att jag går runt och talar om osynliga saker, för det gör jag inte....för det mesta.)

Wiiiie


Här sitter jag och njuter av att i stort sett vara klar med fotouppgifterna. (Med "i stort sett" menas att eftersom de ännu inte är inlämnade, så känner jag mig inte riktigt klar). Jag tänkte lämna in dem imorgon i skolan, så är den skiten över och sommarlovet kan börja!

Min nyvunna fritid firas med chokladätande och lite funderingar. Kanske jag skulle gå ut och fota med mitt nya objektiv? Jag har knappt hunnit använda det, bara tagit lite testbilder.
Det är lite halvkul att bo på landet i såna här sammanhang eftersom jag inte riktigt har så stort utrymme på mig att fota. Det känns som om jag tar bilder på samma saker varje gång... Anyway, någon bild ska jag väl kunna producera ;)Slänger in en bild jag tagit :)
misunderstanding

Ännu ett frukostinlägg från mig xD Ne, men när syster är här och jag inte kan sitta vid TV får jag väl sitta här och äta frukost. Jag är skadad av för många stressade fling-frukostar. Om jag inte distraherar mig samtidigt som jag äter, och om jag inte äter långsamt så får jag oftast inte i mig någon frukost.

Och idag är det extra viktigt för idag kommer jag inte ha några pengar såjag kommer att äta en gång mellan 8 och 16. Wünderbar >.< Jag ska nämnligen fota systra mi i studio idag. Jag ska försöka få klart alla mina fotouppgifter samt redigera klart när jag kommer hem... Vi får se hur det går med det.

För att reda ut eventuella missförstånd:
Vi heter Fika Familly, ja. Men inte för att vi fikar ofta...

Faktiskt så vet jag inte riktigt hur det kom sig att vi började heta så eftersom jag började i de andras klass  efter lite mer än ett halvår typ. Kanske någon ursprungsmedlem i Fika Family kan bringa lite ljus över situationen?

Min syster hade i uppgift att göra en intervju om något, någon gång. Så hon tänkte intervjua oss om olika göteborgscaféer xD Men faktum är att de gångerna vi faktiskt fikar blir det oftast McDonalds. Vi umgås mest på filmkvällar :P

Btw, det ska tydligen regna på fredag... Vad ska man göra om det inte går att grilla? Stekspett i stället för grillspett? xD

I made one too!! :D

Nu har har jag också gjort en! :D
Det är ju lättare att förstå vem som skriver då ^^*

Tänkte lägga upp någon av bilderna jag jobbat på idag men det ville inte... Yfel!

Oh well. Nightie Nightie C:

And it's done!


Inläggsrubriken är klar! (uppenbarligen eftersom den finns i inlägget...)
Okej, det kanske inte världens bästa... Men den funkar och jag gjorde den på typ 10 minuter, så kom inte med några klagomål här inte!
Dessutom vet ni nu att det är jag som skrivit detta inlägget redan innan ni har läst igenom texten. Tummen upp!
(Dock ska jag fila lite på en bättre, men som sagt, lider för tillfället av lite tidsbrist).

Förresten; vad blir bäst? med eller utan ränderna i början? Tyckte det blev bra först, men ju mer jag tittar på den så blir jag tveksam... aja, den funkar sålänge.

Dagens kvällsavsnitt blir säsongsavslutningen av Glee.
Igår tittade jag på första avsnittet i tredje säsongen av True Blood.
A-W-E-S-O-M-E   S-E-R-I-E  !
Det har blivit lite av en tradition det där; att titta på nåt avsnitt ur en serie innan jag ska sova. Det dumma är bara när man vill se nästa avsnitt direkt efter, för då ska man sova. Konstigt nog så hinner jag alltid titta på ett avsnitt till.

Jag undrar varför jag har börjat försova mig mer den senaste tiden....Update; jag gjorde en ny inläggsrubrik och tog bort den gamla. Detta är inte inläggsrubriken som inlägget handlar om (ifall någon bryr sig....)

apropå lampskärmar
Jag smakade just på Oreo för första gången! :D

Jag trodde att de var svarta - att de smakade lakrits - att jag inte skulle tycka om dem. Men de smakade smaskig choklad ^^* Jag gjorde som de sa åt mig att göra på reklamen: Vrid, slicka, sen doppa. Smaskens!

Åt bara en kaka, men funderar på att tillägga ett paket av dem till grillningsutrustning på fredag! ^^*

Och jag planerar förresten nog också att göra någon slags bild så att man tidigt i inlägget kan se att det är jag som skriver, men vi får se vad det blir :P

Jag börjar se jättemycket fram emot fredag! :D Jag ska baka mina världsberömda kluffins (recept står att finna här) fyllda med hallonmos och eventuellt vit choklad. De ska ätas till vaniljglass! Mmmm... Detta är inte rätt ämne att skriva om när man är hungrig. Tur att det snart är middag C:

Idag lyckades jag äntligen göra de där färgglada bubblorna jag försökt göra ett tag nu. Det var jävla svårt faktiskt. Man skulle markera en grej, gå in på edit och trycka på något. Problemet var att detta något inte gick att trycka på... xD Vet inte varför eller hur jag fixade det faktiskt. Det blev lite häftigt i alla fall.

klicka för större bild

 

Time for homework! :D

 

//Yuki


Om att dö, långsamt och plågsamt

Jag blir i princip aldrig sjuk. Bra så.

Ibland händer det dock. Som nu.
Jag har legat totalt utslagen i tre dagar, tappat rösten, feberyrat, och så vidare. Så jag har gett efter åt den underbara världen av roligt färgade piller och halsar regelbundet cocillana-etyfin och trycker i mig paracetamol-tabletter. Jag har till och med plågat mig med lita nasoferm, då är det illa!

Och vad jag lider av?
Förkylning. Och, jag hade faktiskt en hel grad feber innan.
Cocillana-etyfin är en hostmedicin, och en mycket trevlig sådan. Enda som hjälper mot min rethosta. <3 Fascinerande nog innehåller den dock ammoniak, vilket låter lagon hälsosamt.
Nasoferm är nässpray, den värsta medicinen som finns. Man skall inte spruta in saker i näsor!
Och paracetamol är det verksamma ämnet i Alvedon, hah. Men paracetamol låter häftigare, mhm.

I alla fall, jag skall återgå till min väl beprövade hemmakur mot denna dödliga sjukdom - Lite World of Warcraft, och en skål glass.
Glass löser allt!

__

ojojoj, jag skriver ett inlägg idag igen!

En liten tanke jag fick igår, och som jag tycker förtjänar uppmärksamhet, är att det hade vart smidigt om man redan i början av inlägget kan se vem som har skrivit det. Därför ska jag, i mån av tid, göra en liten inläggsrubriksbild som jag kommer ha i början av varje inlägg.
Jag hoppas att mina kära bloggkamrater uppskattar initiativet och känner en lust för att skapa en liknande konstellation :)

I vilket fall så kommer resten av dagen ägnas åt att redigera foton. Vilket hade vart kul om det inte vore påtvingat. Jag hade velat redigera vilken bild jag ville (exempel inläggsrubriksbilden som jag talade om). Men. Nej. Det. Går. Icke. För. Sig. För vissa har ju skolarbeten kvar att göra. Och hela 2 dagar och drygt 15 timmar kvar till skolavslutningen...

Men jag känner redan doften av den grillade maten som skall ätas efteråt. Hehe.

Ne

ibland förvånas jag fortfarande

Satt på bussen i lugnan ro i morse och läste Metro. Och så snubblar jag över en insändare som tyckar att "Ge oss i jobb mer ledighet". Jo, men detta är alldeles vettigt, det tycker ju jag med! tänkte jag och fortsatte läsa.

"Jag tycker att det är fuskigt att personer som går i skolan och studerar får tio veckors ledigt medan folk som jobbar bara får fem veckors semester."

Det tycker jag också. Alla borde få minst åtta veckors ledigt över sommaren.

"Borde det egentligen inte vara tvärtom?"


Va!?

"Det är ju inte så speciellt jobbigt att plugga och gå i skolan jämfört med till exempel att jobba."

. . . ! ?

"Ta en som jobbar som betongarbetare och lyfter tunga saker varje dag.
Nej, fram för längre semester för oss som arbetar, en som är lika lång för de som studerars sommarlov!"

Detta känns i allmnhet som en insändare skriven av en som just börjat arbeta och saknar sitt långa sommarlov.

Faktum är att det är enorm press och många krav på en student som sliter på ett helt annat sätt än hos en betongarbetare. Inte nog med att vi har flera ämnen och prov samtidigt, vi får dessutom massa arbete att göra hemma och ibland över helgen. Det är inte många arbeten där man behöver plugga till tre prov som ligger på samma dag.

Jag håller med om att folk som arbetar borde få mer semester, men att studerande inte förtjänar sina sommarlov är skitsnack.

Icke att förglömma är den viktigaste anledningen till att studerande får mer ledighet: Studerande är oftast barn och ungdomar. Det vore ju inte så vist att slita ut barnen innan de ens kommer ut i arbetslivet.

I rest my case xD

//Yuki

quattro.

Jaha, ännu en skoldag. Ännu en sen ankomst. Men vad göra när man sommnar när man gör läxan? Det positiva är att jag nästan fick lagom mycket sömn. Det negativa är att jag är trött som fan ändå :P

Efter lunch och en engelskalektion spenderad med bloggdesign av en viss blogg, harkel, var det dags att gå hem igen.

Efter skolan köpte jag en klänning att ha på skolavslutningen ^^* Klänningen var inte så somrig, men den gjorde sitt jobb duktigt och gav mig sommarlängtan. Det är minnsan inte lätt att ge mig, allergikern, längtan efter hettan och gräsklippningarna :P Men det lyckades för någon anledning.

Nu tänkte jag tipsa om lite häftiga videoklipp C:

Den är lite segstartad, men ge den en chans för den är häftig ^^*

 

 

Detta är egentligen samma sak :P

 

Dags för mig att fortsätta skriva jobbansökningsbrev. Ska söka jobb till nästa år så att jag kan fylla upp min stackars garderob xD

 

BaiBai (:

 

//Yuki


hurray!


Klicka för större bild

I dokumenterande syfte lägger jag upp en bild på den här designen, så att vi kan gå tillbaka och titta ifall vi känner för det nästa gång vi byter design C:

//Yuki

zwei.

Bara för att designen är så extremt snygg fick jag lust att skriva ihop ett litet inlägg.

Sommarlovet närmar sig med skrämmande fart (ja, jag skrev skrämmande!), men den är grymt efterlängtad. Och förhoppningsvis så betyder sommarlovet mer tid för bloggande. Det hade vart grymt om hela den här idén ens fungerade, att vi sex personer kan hålla bloggen vid liv det vill säga.
Om folk försöker så kommer jag försöka!

För övrigt så sändes första avsnittet av True Blood säsong i USA igår = jag vet vad jag ska titta på sen...
Men för tillfället har jag stuff att göra, så här signar jag av.

Ne

sommar sommar sommar

Eftersom jag tycker att det vore jävla kul om den här bloggen var igång under sommaren så börjar jag skriva nu och hoppas att vi kan komma igång med skrivandet.

Detta är en blogg för mig själv, Nenne, Hannah, Frida, Elin och Sofi, där vi ska skriva om våra påhitt. Den kommer väl också fungera som ett slags sätt för oss att se vad de andra håller på med och hålla kontakten även efter vi slutat gymnasiet. Men det är ju bara som vi tänkt. Vi får se vad det blir av det :) Just nu går vi andra året.

Snart är skolan slut för den här terminen. Bara en vecka kvar. Vi hade redan slutat ifall det inte vart för att vi går på en knäpp skola med lite kortare dagar, mycket mindre lov och mycket mer läxor. Vi slutar den 18:e, på fredag.

Sen blir det grillkväll hemma hos mig som jag hoppas alla av oss kommer på... Jag tror dock att Elin inte kunde... Men vi gör en klon av henne och allt blir bra. Världen kan aldrig ha för få Elin.

Oh well, det är sent och dags att sova. Jag bara hoppas att de andra också hakar på och börjar skriva här snart C:

//Yuki


RSS 2.0