Sommar

Just nu är jag på hemskt sommrigt humör. Jag vill bada, grilla, ha picknick, och allt det där som hör sommaren till. Jag vill äta litervis med jordgubbar och minst lika mycket glass. Jag vill baka sommriga saker och sedan äta dem tillsammans med trevliga människor. Jag vill ut till klipporna och havet där mitt hår alltid blir sommarfint av den salta vinden. Jag vill sitta ute i ett partytält när det spöregnar och åskar och läsa i timmar till doften av regnigt gräs. Jag nästan längtar till sommarbenen som är solbrända och lite såriga av sommarens äventyr.

Och jag gillar inte ens sommar, egentligen :P Det är otroligt vad lite ledigt kan göra. Just nu känns det inte alls som att sommaren är jobbig för att pollen duktigt regnat bort de senaste dagarna, och den där sommarhettan som jag hatar kommer förmodligen först om ett par veckor.

De senaste somrarna har jag spenderat veckan efter midsommar i Frankrike, och så brukar det alltid vara varmt när jag kommer tillbaka, så den kanske är här redan nästa vecka?

Jag tänkte lägga upp en sommrig bild också... Let's just say that my computer is not cooperating :P

Kommentarer
> Hannah

Är också på sommarhumör ^^ vill ligga på stranden, picknicka i en park och gå promenader i skogen, cykla till stranden och se på solnedgången, gå ut på fotopromenad i soluppgången<3 bästa tiden på dygnet enligt mig. Vara ute en hel natt med kul människor, typ er höhöh, lyssna på musik och ha det trevligt. ÅH ALLT SÅNT. och typ resa! Liseberg och andra äventyr.

Datum: 2011-06-30 Klockan: 20:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0